Eslem2112 Cinsiyeti değişen oldu mu kızlar kıza benziyor dedi ama emin değildi yine aynı soruyla geldim yarın randevum var doktora ama çok merak ediyorum
Myasminn Eslem2112 13 hafta çok erken bir hafta bence, oğluma 14-16-20-22 haftalarda kesin kız dediler. 32de erkek olduğunu öğrendim
Burcuilker1 Eslem2112 ben 12+6 da öğrendim bence tamamen bebeğin pozisyonu ve doktorun tecrübesi ile alakalı 20 haftalığız halen aynı değişmedi 🤭
Myasminn Eslem2112 evet ya tabi benim başıma gelen istisnai bir durumdur ama siz ayrıntılıyı bekleyin bence kesin gözüyle bakabilmek için
AslanKadini Eslem2112 benim de 6 kasımda cinsiyet için bakılacak düşünmemeye çalışıp kendimi oyaliyorum🤣
Eslem2112 Burcuilker1 cinsiyeti ne canım bizim bebiş popisini dönmüştü de bize bı ara açar gibi oldu doktorum kıza benzetti sanki boştu bacak arası ama tam emin olamadik
birhamilelikgunlugu Bende detaylıya kalanlardanım, kasımın 18ini bekliyorum yanılmalar görülüyor bunun dr tecrübesi ve bebeğin pozisyonuna bağlıyorum erken zamanlarda da dr un kesinlik iletmesini doğru bulmuyorum. Günaydınlar 🍫
Burcuilker1 birhamilelikgunlugu bende korkuyordum acaba değişir mi falan diye burda okudukça kordon karıştı falan yazanlar gördğkçe ama doktorum da 34 yıllık bir doktor adam pat diye söyledi 🤣 eğer kız çıkarsa sana ev araba alırım dedi o derece emindi yani ahha
Eslem2112 birhamilelikgunlugu günaydınlar ❣️erken haftalar ne zaman oluyor acaba canim erkek olsaydı pipisi belli olmazmiydi
Eslem2112 AslanKadini işte ben yapamıyorum bir kızım var oğlum olsun istiyorum tabi öncelik sağlığı kıza benziyor dedi ama içimden erkek geçiyor
birhamilelikgunlugu Eslem2112 bebeklerde cinsel organ kız ise yumurtalıkları şekli erkek ise testisleri 12. Haftadan itibaren oluşmaya üretmeye başlıyor aslında ancak kesinlik ileten haftalar 16-20 arasıdır diye biliyorum. Fetal dna da bir çok makale ve anne yorumu cinsiyet öğrenildiği konusunda o da sanırım 2li tarama haftasında yapılıyor yani 12. Hafta boylelıkle ebeveynler erken ogrenmıs oluyor gen testinin yanında.
Cinarsaitinannesi Eslem2112 sadece benziyor demis kesin kiz dememis degisebilir o yüzden bana da 12 de kiza benziyor 16 da erkek dediler
Aynur_41 Bi oğlum var ıkıncıye hamileyim 13 haftalık gecen hafta gittiğimde erkek denildi sizce değişir mi bu bende kız çok ıstıyorum oğlumda ilk kız dediler sonra erkek çıktı 20 haftalık olmayınca belli olmuyor
Eslem2112 birhamilelikgunlugu ikili tarama yapmadım canım çünku gerek görmedim ne olursa olsun doğuracam