Mlklrm Sanahtır hiç bişey yoktu akşam yarım saat arayla bir anda girmeye başladı yatıncada süre tuttum ne hastaneye gitmeli miyim yoksa evde bekleyeyim mi bilemedim
Beyzanury1234 Mlklrm bebek mi kasılıyor karnında yoksa rahimini benim bebeğim kasılıyor taş gibi oluyor da
Sevgi1985 Mlklrm her gebelik doğum farklı oluyor benimde 4. Doğum olacak biraz takip et canım diyerleri normal doğu ise çok bekleme acılman hızlanır yetişemezsin
Sevgi1985 Mlklrm aaa doğum bsşlamış canım nişan gelmiş çok sürmez sancın belki çoktur sen az hissedersin bi duş falan al
__mom1 İlk gebelikse 5dk bir düşene kadar bekle bence ve sabaha kadar ayakta durup kendini yorma uyuyabiliyorsan yat dinlen
Mlklrm Cihaneflin ne durumdasınız. Ben hala hastaneye gitmedim çok düzensiz sancılarım 8 10 15 20 değişiyo ama sürekli yatıyorum. Bebeğimde hareketli şu an. Ped koydum ama pedde bişey yok lavobaya gittikçe peçeteye geliyo çok az pembemsi
Cihaneflin Mlklrm 4 buçuğa kadar devm etti ondan sonra uyuya kalmışım 39+3 günlük oldu tık yok adamdan 😊
Sevgi1985 12hafsagunkokkaya96 evet ben anlamadım kontrole gittim 4 cm di 1 saate 8 cm oldu yani hızlı gelişebiliyor