Gamzeaksam Yasomia oyy oyy yalnız değilmişim 39 uncu haftadayim son 1 hafta kaldı hiç geçmiyor son günler yaa sağlıcakla kavuşmak istiyorum kızıma 🙈🙈 ama normal yapcam doğumu şuan normal pozisyonda bayadir
Kuzuluanne 223mom bugün çatı muayenesi oldum acımıyor kasarsanız bir tık acıyabilir ama abartıldığını düşünüyorum
Yazgulu62 223mom hıc hıc korkmayın hıc acımıyo cok az parmak gırınce dogal olarak ama sonrası hoc bısey yok hıc acımıyo kendını kasma derın nefes al hemen bıtıyo
ikibaloglanannesi Smhaa_61 hayır acilmam 2cm de kalınca ilerlemeyince 13.saat sonunda spinal Sezeryan oldum🤗
Serenayaln Kızlar 1 kasımda sezeryan olucam. 37+2 şuan. Bugün nstye girdim 7-8 kere sancım çıktı 40 ve üstü. 1inden önce kendi gelmek ister mi acaba sizce ?
Ecem2021 ikibaloglanannesi hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz küveze girdi mi veya bu sıkıntı oldu mu doktorunuz erken falan demiş miydi
ikibaloglanannesi Ecem2021 hayır girmedi hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür sağlıklı. Şu an ise 8.5 aylık oldu. Bizim ailede genetik 37-38 arası oluyor genel de doğumlar🙏🏻🌺
pinkkk77 Aygibim ben bişey olacağını sanmıyorum çümlü benim doktorum doğum kolaylaşsın diye market poşetlerini bile taşı dedi bana biraz dinlen canım bebişte hareket ediyorsa hiç sıkıntı yapma
Aayssee1323 Aysee1123 her yorumda neredeyse adınızı görüyorum aynı haftada olduğumuz için sanırım ☺️☺️ sizin de benim gibi belirtiniz yoktu. Hayırlı doğumunuz olsun insallah ☺️☺️