Tugbakara MelisaaZ amin vallaha nobet tutuyorum resmen bildiginiz gibi degil yok boyle birsey kasilmalarda var bebekde cok hareketli ama yok illa40 haftayi bekliyecek
Tugbakara Ceylannn1y insallah hepimiz cumlemiz alir insallah kucagina saglikli bi sekilde Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Beriufuk22 Tugbakara gercektn dayanamıyorum en az 2 aydr uyku uyuyamıyorum bu hamilelik çok zor geçti hep kasiklarimda aşağı yerleşmiş başından beri şuan okdr zorluyor ki anlatamam canımdan can gidiyor sanki okdr ağrı oluyor belim de çok ağrıyor 😒😮💨 kendimi tükenmiş hissediyorum psikolojim bozuldu bide 3.5 yaşında oğlum var onunla ilglnmek zorundaym yani aşırı zor
hulyaca Tugbakara evde 3 yaşında ve 11 aylık kızlarım, çatı ağrısı, bebeğimin karın çevresi geriliği sorunu ile garip ruh halleri içindeyim. Oğlum bi doğsa diye 17 Kasımı bekliyorum sürekli 🥲🫠🙏🏻 İnşallah da son hamileliğim olacak tüpleri bağlatıp 😮💨
hulyaca Tugbakara zaman azaldıkça insan daha da sabırsız oluyor. Sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻 🌺