mom28_ Aabbccc 2 yıllık evliyim hic korunmadım 25 yasındayım tüp bebekten korkuyorum biraz yumurta toplama işleminden falan bekleyecrm ara verecm yine negatif olursa
Aabbccc mom28_ aynı bende öyle 2 yıllık evliyim 25 yaşındayım evlendigimizden beri bizde hiç korunmadik çok korkuyorum bende tüp bebekten ama ne yapayım çokta istiyorum canm inşallah gerek kalmaz yarın hayırlı haberler verirsin inşallah sabah mi yapacaksn
mom28_ Aabbccc aaa herseyimiz aynı resmen bu tesadüf olmasın inşallah ikimizde bu ay bebişlerimize kavuşuruz
Aabbccc mom28_ aynen canım valla çoğu şeyimiz aynı inşallah ikimizde bu ay bebislerimize kavuşuruz canm 🙂 ama benim karnıma bi ağrı girdi çok ağrıyor ya
Aabbccc mom28_ hadi bakalım inşallah canım bnmde aynı sağ tarafta oluyor tam olarak nerde bnm tam kasıkta değil göbek deliğinden 3 parmak aşağı sağ taraf orasi
mom28_ Aabbccc ayy cok kararsızım aslından korkuyorum negatif cıkar diye doktorun dedigi günü cumayı beklesem mi diyorum negatifse yine negatif ama işte bi umut insan erkenden üzülmek istemiyor