Lionmom1 Merhaba, ben 35 haftalığım ama ultrasonda 2 hafta önde çıkıyor, buna göre erken gelme ihtimali olur mu? 3 gün önce nst de sancı çıktı bugün de düzensizlik vardı serum verdiler. Ama merak ediyorum 37 haftaya göre mi gelecek bebiş?😳
Aaa122 Lionmom1 benim de 2 hafta önden gidiyor gelişimi bende bu soruyu merak ediyorum 29. Haftadayız bizde
bdenerigokce Lionmom1 35 haftalıkken yatış verildi😂 sancım o kadar çoktu ki gelecek sandım ama gelmedi çok şükür🫶 benimde bebiş ilerde ama çok şükür gelmedi, gelmese daha iyi. Bol bol dinlenin🫶
Elizan61 Lionmom1 hayir alakasi yok yani bende tutmadi, doktora da sorduğumda onunla alakasi yok dedi
Lionmom1 Semrapolatt doktorum erken olmaz demişti ama başka doktora gittim o 37ye göre doğar dedi kafam karıştı benim de
bdenerigokce Lionmom1 ben sancıları da hissetmiyordum ama nstde çıkıyordu düzensiz, yine de yatış verildi serum takıldı ilaç verildi falan diğer gün geçti 🤷♀️ bekler inşallah 37 de bitse iyi olur🫶 dediğim gibi çok ayakta kalmamaya çalışın
Semrapolatt Lionmom1 benim doktorumda ciger gelistirici vurdu gecen ay. Erken gelme ihtimaline karsi sezeryan benim. 3. Gebeligim ilk ikisi hic oyle bisey yasamadm
Lionmom1 bdenerigokce benim cuma günü düzenliydi sancılarım ama rahim ağzım kapalı olduğu için yatırmadı bugün de bi eksiklik varmış nst de anlamadım o yüzden serum verdiler. Bakalım haftaya ne olur🥲
Aaa122 Semrapolatt kacıncı hafta da vuruldunuz ciğer geliştiriciyi acaba kilosu fazla olsa bile ciğerleri gelişmemiş mi oluyor kafamda deli sorular ya
Semrapolatt Lionmom1 doktorum izinde haftaya gidecem. Alttan batma adet sancisi bacaklarm da agri oluyor bir haftadr surekli degil tabi duzensiz diye onemsemedjm haftaya bakalim ne diyecek. Senin de oylr oldu mu alttan muayene etti mi
Semrapolatt Aaa122 ayni sorular bende de var inan. 32 de vuruldum 2bucuk kiloydu o vakit. Ama ultrasona gore 34 haftaliktim
Semrapolatt Aaa122 4 tane igne iki tane birden enjekte ediliyor. Iki gum vurduk. Sabah 9 da vurduysam diger gun ikisini de 9 da vuruyoruz oyle