Hatice90 Hamilelikte sampuan, deodorant, nemlendirici vs ne kullaniyorsunuz ? Paraben alkol iceren urunler kullanmayin diyorlar ama siz hangi markalari tercih ediyorsunuz ?
Serencakarli Hatice90 deodorant kullanmıyorum onun yerine karbonat kullanıyorum koltuk altına nemlendirici sadece göbek kısmına çatlak olmasın diye saf badem yağı sürüyorum bepantolde arada kullanıyorum yüz için şampuanı değiştirmedim elidor
Aysesare Hatice90 parfüm kullanmıyorum. Deotak diye bir ürün var koltukaltı için onu kullanıyorum. Şampuan ve saç kremi gliss kullanıyorum. Çatlak olmaması için saf badem yağı kullanıyorum..
Yshlt Hatice90 ben koku olarak zeytin Çiçeği ve nar kolonyası ile idare ediyorum kokuları ağır değil hoş kokuyor, şampuan da tresan paraben ve gluten YOk içinde, nemlendirici nivea std krem.. karnım içinde lierac çatlak önleyici krem
Krm Hatice90 şampuan doğal zeytinyağlı Eyüp Sabri Tuncer e başladım hamilelik sonrasi. Evde olduğum sürece deodorant rollen on kullanmıyorum zaylten her gün dus alıyorum ve evdeyim. Vücut yağı önceden bebek yağı surerdim ama zararlı madde içeriyor bı de çatlak için fındık yagina başlayınca kreme gerek kalmadı. Pehlivan misali günde iki kez yaglanıyorum
Gulsen1989 Şampuan restorex kullanıyorum, roll on kullanıyorum ama hafta 1 bide sprey Krem aldım banyodan sonra onu sikiyorum göbeğime
ebrarmom08 Hatice90 ben hicbi degsklik yapmadim parfum deodorant kullaniyorum sampuanda elidor kullaniyorum . Kullanilmamasimi gerkiyomus bilmiyodum ben 🙂
Merve201119 Hatice90 sebamedin deodorantını kullanıyorum şampuan krem gliss kullanıyorum parfümüde kıyafetime sıkarım çatlaklar içinde badem yağı kullanıyorum
Kardii Ben rextorex kullanıyorum saç uzatan bir şampuan parfümdür deodoranttır da normal olanları kullanıyorum kasmıyorum öyle kendimi ve 6 aylık hamileyim çok şülüt bebeğimde bende sağlıklıyız parfümlerimi genelde avondan paket halinde alıyorum deodorantta a101 den almıştım ama kullanmıyorum hep parfüm sıkıyorum