Togbaa Merhaba hanımlar 13 aylık bir kızım var 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim lakin kızım beni emiyor her kafadan bir ses çıkıyor doğrusu nedir emzirmeye devam etmek mi etmemek mi
minik-02 Togbaa yanlış mı doğru mu bilmiyorum ama doğuma kadar emziren hatta doğumdan sonra bebek emdiği için diğer çocuğunu da arada emzireni cok gördüm sizde ilk önce dr danışarak hareket edin bence
Baharoloji Togbaa bu kişiden kişiye değişir riskli bir gebeliğiniz yoksa devam etmeyi öneriyorlar genelde tandem emzirme bir araştırın
Smyye0303 Togbaa valla gebelikte sıkıntın falan yoksa eğer doktoruna sor arkadaşım emzirdi dogurana kadar ama kesebilirsin bence iki yaşına yakın çünkü icsede faydasız diyo doktorlar bu vakitten sonra
Mevlude_Sahin Togbaa 17 aylık oğlum var 3 aylıkken emmeyi bıraktı ikinciye hamileyim doktorum emzirebilirsin sıkıntı yok demişti memeyi bıraktığımızı söyledim tamam o zaman demişti. Bence doktorunuza sorun
Masalhira34 Ben ilk gebeligimde de hamileliğimde ve sonrasında da emzirdim, şimdi 3. Ye hamileyim yine emziriyorum doktor 17 haftaya kadar emzir diyor benim ki şuan 20 aylık.
Smyye0303 Masalhira34 kaç haftalık hamilesiniz konuyla alakasız üçüncü gebelik ya zorlanmiyorsunuz demi ben şimdiden düşünmeye başladım ikinci gebeligim üçüncüyu ara uzatmadan yapmak icin😂
Masalhira34 Smyye0303 şuan 14 haftalık hamileyim, supriz oldu aslında 3. yü düşünmüyordum 🤭 zorlanmiyorum şuan için ama ileride ne olur bilemiyorum
Togbaa Smyye0303 8 hastalığım açıkçası plansız bir gebelik beklenmedik o kadar korunma rağmen vardır bir hayır elbet bwzen zorluyor bazen kolaylıyor
91anneadayi Togbaa ben de kızım 11 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Emzirmeye devam ettim. 14 aylık olduğunda kestim o da hamile olduğum için değil. İştah sorunumuz olduğu için. Eğer düşük riskin yoksa emzirmeye devam edebiliyorsun
sevgilihayyam Togbaa bu biraz sana birazda karnındakinin sağlığına bağlı. Emzirmeye devam edebilirsin elbet. Fakat bir noktadan sonra enerjin düşüyor. Biri emerek biri karnında vitamin kalmıyor. Bu da zor oluyor. Biraz daha bekledikten sonra sıkıntı olacağını düşünürsen emzirmeyi bırakabilirsin. Benim gebeliğim zor geçtiği için aynı dönemde ben bırakmak durumunda kaldım. 15 aylık olmuştu zaten oğlum. Gözüm kesmedi açıkçası ikisini emzirmeye
Odininmamisi 9 aylık bir oğlum var 6 haftalık hamileyim tandem emzirmeyi istiyorum doktorum kanamam olmadığı sürece bir sorun olmayacağını kanamam olursa emzirmeyi bırakmam gerekeceğini söylemişti umarım öyle bir şey olmaz.