Esra12 Kızlar 36 haftalık oldum üstümde ağırlık halsizlik mide bulantısı ve sürekli sıcak basıyor bu durumu yaşayan var mı :(
Nurylcndag Esra12 bende aynıyım canım 38 oldum ama 34 ten beri böyleyim bana ne oluyor diyorum anlamıyorum bu tür şeyler yüzünden yataktan çıkmaz oldum bide hafif Bi baş dönmesi hissiyatı da oluyo 😑
Ecrinimleyla Esra12 ben canım 36+3 üm ve çok halsizim başım dönüyo sürekli uzanmak istiyorum ama olmuyo mecbur kalkıp evin işini yemeği yapıyorsun 😞
Annesininbalbocugu Esra12 Aynısını bende yaşıyorum 37+1 olduk ve kusuyorum halsizlik ağrı sızı mide bulantısı ne yesem boşa gidiyor az önce yine çok fena oldum kustum yine 😔 Hiç bişi durmuyor midemde
seraap Esra12 aynen bende öyleyim sürekli uyuyorum hic halim kalmadi 37. haftadayim doktor son trimester ilk trimester gibi dedi az kaldi dayancaz artik
Esra12 Nurylcndag benim 26 da sezeryan olacak inan artık oturup ağlamak istiyorum acaba kansızlık mı oldu bizde bazılarına bakıyorum Nasıl dinç duruyor :(
Esra12 Ecrinimleyla canım belki de tansiyonun düşüyor senin benim tansiyonum sürekli 12 8 görünüyor anlamadım neden böyle oluyor
Esra12 Annesininbalbocugu benim de mide bulantılarım baş Ağrı'larım oluyor acaba normal mi bu durum yoksa stres mi yapıyoruz :)
Annesininbalbocugu Esra12 Normal canım normal 🤗 Birazda bize ağır geliyor 🙂 Baş ağrıları herşey çok doğal olacak şeyler bunlar ağrılar sızılar sancılar doğuma kadar bitmicek 🤗
Annesininbalbocugu Esra12 İsyan etme canım bizim yerinizde olmak isteyen cokkk kişi var anne olmak için can verenler var 😔 Ayrıca boş yere denemişler cennet annelerin ayakları altındadır diye 🤗 Az daha dayan canım