yusufalpmom xAlpellax çok bilmiyorum ama canım ben çok karşılaştım cemre ismi benimde çok hoşuma gidiyordu Aleyna cemre dini anlamda önerilmiyor
Betbet3434 Kimse yazmamış ama hem eski hem anlamları çok güzel hem nerdeyse her dilde kabul görmüş “Lena” niçin düşünmüyorsunuz
Betbet3434 Kbraaa18 Kimse yazmamış ama hem eski hem anlamları çok güzel hem nerdeyse her dilde kabul görmüş “Lena” niçin düşünmüyorsunuz
Mdha Bende 4 aylık hamileyim benimde kızım olacak 😌 İlk bebeğimi 6 aylık hamileyken erken doğum ile kaybettim bebeğimi ismini ESLEM ❤️koymuştu günahsız meleğim cennet kuşum şuan ki bebeğime ELİSA ❤️ismini düşündüm anlamı güzel olduğu için inşallah sağ sağlim bütün hamileler yavrularımızı kucağımıza alırız🙏🏻
Serendipity16 Mmnj ahsen ismini çok severim tanıdığım bütün ahsenler çok güzeldi 💞 lina da uymuş bence içinize sindiyse koyabilirsiniz
Mmnj aysun1-zleli bende azra lina düsünüyorum ama yengem koydu kızna koyarmıyım bilmyorum ahsen lina veya aden lina, hüma sare düsünüyorum baklm inşallah