Esracmmm Eşime bile çok yükseliyorum yazık oda öyle kedi gibi bekliyo susuyo sonra bin pişman oluyorum valla şu son zamanlar gerçekten kötü geçiyo sanki sizde nasıl durumlar
buse_9397 Esracmmm ne eksik ne fazla. Her yerim ağrıyor. Sırtıma kadar kramp giriyor gece nefes alamadığıma uyanıyorum rahat pozisyon için 1 saat uğraşıyorum. İş güç desen hersey bana bakıyor. Son 17 gün ama zaman geçmiyor sanki. Allah yardımcımız olsun
Suziiii- Bende de aynı sürekli gece uyanıyorum wc gidiyorum 36 haftalik hamileyim bende hicbiseye tahammülüm kalmadı en ufak şeyde sinirleniyorum
Esracmmm buse_9397 senin yine az kalmış son zamanlar artık ben elimden ne gelse yapıcam kucağıma almak istiyorum 37 olur olmaz doğurmak için uğraşıcam
Minikayak24 Bende aynı durumdayım 35+3 olcam gece yarısı aşırı ağırlaştım yürümek zorlaştı uyumak zorlaştı oynaması vs aşırı yoruyor artık
Esracmmm minik-02 son zamanlar gerçekten kırıp döküyorsun birilerini çünkü artık kendine tahammülün kalmıyor herşey zorlaşıyor hemen yoruluyorsun hemen bunalıyorsun kurmaya başlıyorsun birde doğum yaklaştıkça ne olacak acaba diye illa ki düşünüyorsun
minik-02 Esracmmm gerçekten öyle hamileliğin en zor anları bu dönemler son ay çekilmiyor normal doğum olanlar ne yapıyor anlamıyorum arkadaşım ağlıyordu artık 42 haftada doğurdu