Gulmasal İkili test yapdiracagim ama cogu arkadasim yapdirmadi yanlis cikma payi cok yuksekmis yapdilaranlar sizde yanilma payi oldumu testte,yapdirdinizmi ?
ug_fa-3diplomalianne Gulmasal kesin sonuç veren bişey değil olasılık veriyo kan tahlili falan riski hesabı yapıyolar ama önemli olan ultrason orda ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyorlar ben sırf onun için yaptırdım
Goknurunuz Gulmasal ben yaptırdım kızımda ense kalınlığı 2.7 çıktı riskli dediler kanda bişey çıkmadı kızım gayet sağlıklı çok şükür şimdi 5 aylık. Tekrar olsa yaptırmam diye düşünüyorum. Ne gelirse Allah’tan başımız üstüne. Onun Psikolojisi bile çok ayrı oluyo sürekli korku doğana kadar
-rabiss54- Ben yaptırdım bişey çıkmadı o yüzden üçlü dörtlü teste de gerek duymadı doktor kötü bişey de çıksaydı zaten aldırma gibi bı düşüncem yoktu Rabbimin verdiği bişey devlette zorunlu olduğu için yaptırmıştım
Aysennur1 Yanlış çıksa bile çok net bi sonuç vermiyolar benim kuzenim yaptırdı sakat dendi ama sağlıklıydı kızı bende yaptırdım kötü çıkmadı sonuçlar
birhamilelikgunlugu Ben yaptırdım risksiz çıktı şükür burun kemiği ve ense kalınlığı iyiydi kan ile yapıldığı için yaptırmamayı hıc düşünmedim