Ronaaa Kızlar Cemre, Güneş,Nisa, arasında kaldım. Eğer önerebileceğiniz başka isimler de varsa fikirlere açığım ♥️
Mmnj Betbet3434 günes ler uyanık oluyor hep acık gözlü açık sözlü ve çok değişken oluyor asla koymazdm günes
Betbet3434 Ronaaa bir yerde okumuştum inanın hatırlamıyorum bade için de kötü anlamlı diye okumuştum tabii çok araştırmadım
Serendipity16 Ronaaa cemre aynı zamanda ateş demek bu da aklınızda olsun eşimin yeğenini adı cemre o kadar yaramaz bi çocuk ki cemre ismini duyunca fena oluyorum artık 😂 ben asya ismini beğeniyorum masal, kumsal, defne isimleri de hoş bence
Betbet3434 Ronaaa herkes de olmayan isim kalmadı ki Ayşe Fatma da herkes de var Defne İpek de var Alin Eliz lila da var Kimse de olmasın dersek artık yakında isim türetmeye başlayacağız
gamzee07 @Ronaaa Hüma🌷🌷🌷 Asel🐣🐣🐣 Irmak🦋🦋🦋 Duru🪽🪽🪽 Esila🫶🫶🫶 Beril😊😊😊 Efnan 😍😍😍 Yüsra 🧿🧿🧿 Lina 🧚🏼🧚🏼🧚🏼🧚🏼 İkra 🌸🌸🌸🌸
Betbet3434 BirVeraAnnesi35 dora daha çok erkek gibi yoksa ben de sevmiştim marin harika ama eşim türkçe istiyormuş😬
Ronaaa Serendipity16 ayyy korkuttun beni 😂😂😂 her iki tarafında ilk torunu ilk heyecanı şımarık olmasın diye dua ediyorum hep 🤭