Snmlsn Kızlar❤️ yarın dördüncü NSTye gireceğim. Bizim hanımefendi üçünde de hep uyudu. Geçen hafta iki defa yarım saat bekledik uyansın diye yok. Açta gitmiyorum aslında hatta birinde çikolata da yedim ama yok 😳 Nazlı kız neden böyle yapıyor bilmiyorum. Siz NSTye girmeden önce ekstra bir şey yapıyor musunuz hareketlensin diye? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤️
Aylimmm Snmlsn uyuduğunu nasıl anlıyorlar ki hiç başıma gelmedi. Bir. Fikrimde yok. Ama uyuduğunu nasil biliyorsunuz onu. Anlayamadım
Sumce22 Mfk diye bir doktor var instagram da bebeğinin hareketsizliğinden şikayet eden birine kahve içip sol yanına uzanmasını söylüyordu belki sizin için de kahve iyi gelebilir
Mavimtrak Gün içinde hareket algılamadığım için Türk kahvesi içtim sonra uzandım 15-20dk oldu olmadı hareket başladı
Snmlsn Aylimmm ben kendim anlıyorum uyuduğu zamanı. Uyanık olduğu her an hissediyorum zaten. Tekme atmıyor artık çok yeri daralıyor galiba ama balık gibi kıpır kıpır oluyor. Yoksa da uyuyor.
Hazalkayaa Ben meyvesuyu ve kuruyemiş yediğimde çok hareket ediyor , sende gün içerisinde takip et , ne yiyip içtiğinde hareket ediyor , nst öncesinde onu dene ☺️
Snmlsn OzlemC gittiğim hastanede yapmıyorlar öyle bir şey. Bana diyorlar hafif dürt diye. Bir de öksürmedi söylüyorlar. Ama hemşirenin karnımı sallamasına da izin vermem galiba.
eczsimay Ben sırt üstü uzandığımda uyumuştu son gittiğimde sağıma yattım, NST öncesi de bi tane çikolatalı bisküvi yedim işe yaradı 😅
Kbagci Calar saat ile uyandiriyoruz biz bebekleri veya annelerin karnini salliyoruz ise yariyor ve hayir bebek zarar görmüyor doktor tavsiyesi bu 😂