Rana26 Hayatatli309 subhaneke biliyor 4 büyük melek İslamın imanın şartını biliyor dört büyük kitap biliyor birde rabbiyessir duasını öğrettim şimdilik bu kadar bakalım
Rana26 Hayatatli309 aaa bende ihlas ve Kevser aklıma gelmemişti yarın hemen bi tanesini öğreteyim ☺️ teşekkür ederimmm🥰
Zelalnisa Benimde kızım 3,5 yaşında. Tekbir getirir.Sübhaneke ve ihlas Suresi, uyku duası , islamın şartlarını okuyabiliyor 🌸
Hayatatli309 Zelalnisa İslam’ın ve imanın şartlarını bende öğreteyim aklıma gelmedi canım fikir oldu :)
Tatar59 4 buçuk yaşında çat pat Sübhaneke. Kevser biliyor. İhlas öğretmeye çalışıyorum yarısını biliyor diyelim. Şehadet biliyor çok seviyor. Rabbi Yessir biliyor bide.
Tatar59 Hayatatli309 YouTube bir video var çocuklar söylüyor anlamıyla birlikte. Çizgi film gibi şarkı gibi. Çok hoşuna gidiyor oradan öğrenmişti
Hayatatli309 Tatar59 evet bende YouTube u hoparlöre bağlıyorum evde sürekli çalıyor sonra tekrar ediyoruz falan 1 haftada öğreniyor çok sıkmıyorum zaten günde 20 dk falan oluyor