Gulcankrty_20 Selam kızlar hastane de gelen ziyeterciler için isme özel çikolata serbet hediyelik gibi şeyler dagitmayi dusunuyormusunuz planınız nedir
ecembugra53 Gulcankrty_20 düşünmüyorum ilk oğlumda doğum gnünde ve 40 da gediyelik yaptırıp onları dagitmıstım
Gulcankrty_20 ecembugra53 bizim gelenimiz çok olur kalabalik bir aileyiz o yüzden çok kararsızım yapmak ve yapmamak konusunda geleni boş göndermek de istemiyorjm belki çikolata ve şerbet dagitabilirim
KE_A Ben çikolata ve hediyelik dagiticam, hastane lohusa şerbeti veriyormuş , özel hastanede doğum yapacağım birde ilk çocuğum onun için biraz özendim açıkçası
KE_A Gulcankrty_20 Instagram da 2 farklı sayfa buldum, birine hediyelikleri birine çikolatayı yaptırdım, fahiş bir fiyata gelmedi açıkçası 😊
120622Aht Gulcankrty_20 Hayır ama bende yapicagim bu tarz gebelik hakkında vlog çeken bı sitede görmüştüm Maliyeti de düşük farklı ve hoşta duruyor açıkçası kurabiye olarak burçak kurabi kullanmıştı
Eesrakkaya Yapana bişey demem ama bana çok saçma geliyor hastane için ikram hazırlatmak vs ya da çocuk için isimli şeyler evde görmeye gelenler için hediyelikler vs çok anlamsız boş masraf gibi geliyor tabi herkesin kendi kararı 🌸