YigitPoyrazMomm Maryhoney günde bir kaç tane yiyen ben aksine çok faydası var dozunu aşmadin sürece oturup kuzu bile yiyebilirsin insanlar herşeyi fazla abartıyor sanırım narı ilk defa duydum
Maryhoney umrumdadegil vallahi halk arası hurafe galiba korkudan ilk çocuğumda ağzıma sürmedim ama 2.de canım çok çekiyor 😁
Nur5516 Maryhoney inanmayın böyle şeylere Tam tersi çok faydalı vitamin deposu aşırıya kaçmazsa sorun olmaz
myprincessgirl Ya valla bu insanlardan yoruldum şeftali, ayva, kivi yeme kıllı olur çilek, nar , üzüm , nar , zeytin ciğer yeme leke olur. Sakız çiğneme bebek gazlı olur. Ne yiyeceğiz biz 😀
Bircanm myprincessgirl ayy siz böyle yazınca çocuğumu merak ettim yemediğim bisey kalmadı sürekli ağzımda sakızla geziyorum eyvah eyvah 😂😅🤣
myprincessgirl Bircanm bende hepsini yedim hatta nar suyu içerken yazdım bu yorumu Allah ın izniyle bir şey olmaz inşallah şifa olsun bebişlere
777gonul_ Maryhoney ilk defa böyle bir şey duyuyorum hurafe canım inanma böyle şeylere ben ilk hamileliğimde 4,, 5 narı bir oturuma yiyordum çokta sağlıklı hamileliğim oldu düşük riski falan olmadı yani canin ne çekiyorsa ye
myangelson Maryhoney fazla tüketimi şeker açısından sikintili olabilir onun dışında bir sıkıntı olmaz. Gerçi bütün herşeyin özellikle meyvelerin fazlası zararlı olabiliyor o yüzden ölçülü yenmeli.
Melike_4949 Maryhoney ya millete göre oturup kalkmak bile düşük yapar Allah korusun yedim ben birşey olmaz Allah’ın izniyle