Kaderrhamza Minigininannesi 2.890 gram doğdu oğlum küveze girmedi akşam doğurdum sabah çıktım korkmayın solunum sıkıntısı olmazsa girmez kilosu iyi ☺️
Azra41 36+1 3405 kg doğurdum 8 gün kuvezdeydi 35. Haftada arkadaşım doğurdu 2500 kg onun bebusi girmedi. Kuveze vs odaklanmayın hayırlısı ve sağlıklı şekilde doğsun inşallah 🤲 nasipten öte köy yoktur..
avakadominigi Minigininannesi ciğer geliştirici olup 2-3 gün doğumu ertelenebilirse girmez kesin ama şuanda gdoğum olsa bile girme ihtimali az girsede max 1 hafta kalır
Minigininannesi avakadominigi çok şükür sancıları kontrol altına aldı doktorum suan eve çıktım sadece yatıyorum. Herhangi bir problemde gidicem ☺️
avakadominigi Minigininannesi maşallah bol bol dinlenin 1-2 hafta karnınızda tutun bebişi sonra sorun olmaz zaten🥰
Mmnj Minigininannesi inşallah bisy olmaz sağlıkla olur sizi korkutmak istememm kesinlikle ama bebeğin kilosu da önemli tabiki ama erkn doğumda kilosu iyi aman bu çocun maşallah demiyor lar ciğerleri tam gelişmiş mi solum sıkıntısı varmı diye bakıyorlar erkn doğumda kilo ile alakalı deil bence inşallah saglıkla gelir kucagımaza hepimiz alırız kendinizi asla kasmayn ve sakin olun alırlarsa bile 38 haftasında felan cıkar çok ta erkn doğum deil
Minigininannesi Mmnj evet dediğiniz doğru ama kilo da önemli doktorlar kilo olarak bakalım hafta daha küçük birde zayıfsa zaten girer diye düşünüyor. Çok şükür suan için eve çıkacak kadar geriledi sancılarım umarım 37yi doldurur