Osef 2. Gebeliğim 88kiloyla hamile kaldım 5.5 haftalık hamileyim bi yandan mutluyum kilo yüzündende canım sıkkın, varmı benim gibi kilolu hamile kalan ,önerileriniz neler🥰
bibik Osef 79 la hamile kaldım 37.haftamdayım 90 a merdiven dayadım ben de 😭 daha 2 kilo falan alırım heralde doğurana kadar 😒
Sonkayalar Osef 83 le kaldım bende canm 22+3 haftalıgım ikiz gebeyım ilk gebelıgım 9 kılo almısım doktorum ıyı dedı bısey demedı oyle onu bunu yıyımde demıyorum ama yınede alıyorum 😕
Muhoensar Osef 3. Gebeliğim ikide kurtajım var 87 kiloyla hamile kaldım 31. Haftadayiz vee tam 100 kiloyum sıkıntı yapma bu kadar hiç bi doktor da kilolusun demedi öncekilerde 124 leri bile gördüm sağlıklı olsun bebişlerde kilo verilir
NurDemir Canım 78 ile kaldım ilk hamileliğim.30.haftadayım 90 oldum bile 😔 doktorum her seferinde alma diyip duruyor ama dikkat etsem bile istemsizce alıyorum
bibik Öneri olarak da bence bazen ne yapsan da değişen bir şey olmuyor vücut almaya meyilliyse her türlü alıyor 😂 ama yine de tedbiri elden bırakmamak adına sık sık yemek ve az yemek iyi olacaktır. Onun dışında hamur işi ve yağlı yiyecekler de her zaman uzak durulması gereken şeyler zaten.
hunilimom Osef ben ben 🙋♀️🙋♀️🙋♀️🙋♀️ 86 ile hamile kaldım ilk gebeliğim 15 haftalık olduk 90 a yaklaştım doktorum kızıyo çok kilolu hamileleri sevmiyorum diye