2bebislianneee Kızlar doğumuma çok az kaldı ve kızıma isim bulamıyorum nedense hiçbir isim hoşuma gitmiyor 🥲 son zamanlarda koyulan isimleri sevmiyorum çık klasik de olsun istemiyorum hiçbir şey içime sinmiyor 🤦🏻♀️ fikir lütfen
Hazall65 2bebislianneee kızımın ismi Hazal herkes çok beğeniyor cokta uyumlu kızım ikinciye hamileyim onuda Alya düşünüyoruz
Kanalize 2bebislianneee ben sade ve tek isimleri seviyorum Ela koyacağım nasipse son iki haftamız başka beğendiğim isimler klasik olacak ama mina, hira, lina, nefes, derin, balım
GulserenKY Biz kızımız olursa Eylül istiyorduk o yüzden Eylül koyduk. Ama bende şu sıralar herkeste olan isimlerden koymak istemedim. Her isim başlığında aynı isimler var.
ayisigi12 Moda olan isimleri görmekten sıkıldım valla bende 😅 bende çok kararsız kaldım isim bulamıyorum ama bi an önce netleştirmem gerekiyor çünkü isimli yastıklardan yaptırmak istiyorum aceleye gelmesin. Bugün 30 haftalık olduk. Sanırım Ayşegül ismini koyacağız. Uzun zamandır pek duymadım kimsede bu ismi. Bana nedense bi huzur veriyor bu isim 🙂
Smy38 2bebislianneee Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin biz de Elif Hira veya elif Mira dusunuyoruz bakalım kismetinde ne varsa