Meriioo Kızlar istanbulda devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptırmak istiyorum özeller pahalı geliyor şu an maalesef 🥲 göztepe artık yapmıyormuş bildiğiniz başka hastane var mı ve bölümü ne perinatoloji dışında, mhrs üzerinden nasıl arayacağım yani
Metar Meriioo Avrupa yakasında çam ve sakura birde Haseki yapıyor ama ben aylardır randevu düşüremiyorum biri diyor elden veriyor gittim elden almak için riskli değilse veremeyiz dediler mhrsden hiç düşmüyor 9.59 da sisteme girmeme rağmen devamlı bakıyorum yok bir tane bile denk gelmedim hasekiye geldim o da bana çok uzak
Metar Meriioo Avrupa yakasında çam ve sakura birde Haseki yapıyor ama ben aylardır randevu düşüremiyorum biri diyor elden veriyor gittim elden almak için riskli değilse veremeyiz dediler mhrsden hiç düşmüyor 9.59 da sisteme girmeme rağmen devamlı bakıyorum yok bir tane bile denk gelmedim hasekiye geldim o da bana çok uzak
Gamzeramo Meriioo benimde gitmem lazım capada kilo sınırı varmis yarin Bayrampaşa devlet hastanesine gitcem bakiyim orda yapiyolarmi detayli usg yi yoksa Bağcılar şafak hastanesine gitcem bugün öğrendim 915 tl detaylı usg ücreti avicenna 2100 tl diyor
Zeyneppkkxxx Metar çam ve sakuraya güdiyorum gebeliğimin 31. Haftasına kadar özele gidiyordum tek yumurta ikizlerim biraz riskli olduğu için doktorum çam ve sakıra hastanesini aradı tanıdığı bi doktor vardı onun vesilesiyle gittim o gün bile bana çok zor baktılar sistemlerini oturtmuşlar her gittiğinde sana randevu veriyo onun dışında bakmıyo kadın bana şey demişdi gebelik süresince 1 kere randevusuz gelme hakkını kullandın o günden sonra orda gözetimdeyim haftada 1 periontolojiye gidiyorum ilgileri doktorları gerçekten iyi
Meriioo umrumdadegil mhrs den perinatoloji olarak aradığımda randevu için açıklamada hepsinde detaylı ultrason yapılmadığı yazıyor 🥲
Metar Zeyneppkkxxx evet randevusuz muayene hakkınız var bir kere ama o perinatoloji için geçerli değil siz riskli gebelik olduğunuz için almışlardır benim yüzüme bile bakmadılar cuma günü randevum var doktora rica edeceğim kagit falan verebilir misiniz diye 1,5 aydır arıyorum yok randevu
zynpkrhsn1 Meriioo Cam ve sakura yapiyor ama ben hic bir sekilde randevu bulamadigim icin ozelde yaptirmistim eger dusunurseniz bahcelievler medipol hastanesi 2.000 lira serdar kaya gercekten iyi bir doktor
umrumdadegil Meriioo evet malesef bulmak çok zormuş devlet hastanelerinde bende özelde yaptırdım o yüzden 🥲
Meriioo umrumdadegil bende öyle yapacaktım aslında ama hem ben hem eşim işsiz kaldık maalesef 🙄 devlette arıyorum o yüzden zamanı geçirince yapmıyorlarmış ya
Meriioo umrumdadegil siz mi yaptırmıştınız? Hangi doktora almıştınız randevuyu veya perinatoloji dışında bir bölüm müydü
umrumdadegil Meriioo 2 haftanız kalmış bende özelde yaptırdım ama perinatoloji değildi benimki radyolojiydi