nurikbal_06 zengooo 26 haftalık olucaz 1 haftadır çok asagidaydi kasiklarimda baskısını hissediyodum fakat bugün midemin tam altında ve çok sertlesiyo kasiliyo belimde de çok ağrı var bugün niye böyle anlamadım
naneliseker_ zengooo hiç korkma hepsi oluyor. Üşütme genelde ahr8 enfeksiyon ve üşümekten oluyor. Bol su içerek kasık ağrım geçmişti belimi de sariyodum yorganla tabi sizin oralar soğudu mu bilmem ama
nurikbal_06 zengooo vurması neyse diyorum artık da sürekli sertlesmesi garibime gitti kasiklarimda sancı var hafiften
naneliseker_ zengooo daha dur bakalım neler olck. Ben ilk defa baskı hissetim yeni haftaya giriyorum Değişik değişik ilerleyecek stres yapmamak daha faydalı
aysegullozdm Kaderss canım çok aşağıda derken bziimki çok aşağıda değilde doktorum geçen başı aşağıda normla dedi bence gaytet normal
Ebruli_08 Kaderss canım bende 24 haftalık Serklajlıyım benimki de baş aşağı ama doktor bunun çok problem olmayacağını söyledi sende dert etme kendine 🥰
zengooo nurikbal_06 ben grrgin olunca sertlesyo bide gaz olmasin benim cuma gunu sepsertti cumarteside oyle afederdsin pazar tuvalete gittim nasil yumusadi karnim
Busraaa1014 nurikbal_06 Benimde ara ara gün içinde sertleşiyor ama saniyelik geçiyor canım normaldir sanırsam zaten progestan iğne ve fitil de kullanıyorum
zengooo naneliseker_ oda oluyo bacim oda oluyo😀olsun yavruma canim.feda sag salim kucagima alayim.buyuteyim uzun omurlu olsun hepimizin
yarencaliskan zengooo 26+6 yarın 27 olucaz insallah kızım çok hareketlendi bu haftalarda bazen canım yanıyor 😊