yelizerduran 19 haftalık gebeyim demir ilacını alınca çok kötü oluyorum kusma bulantı halsizlik yaşıyorum bunları yaşayan var mı ne yaptınız geçmesi için
Hopefulmom yelizerduran doktorunuza danışın belki ilacı değiştirir bazı ilaçlar mide bulantısı yapabilir
Asure123 yelizerduran demir ilacı yan etkisi bulantı yapar. Ama ben gece yatmadan önce içtiğim için sorun olmuyor çok şükür. Bir de öyle deneyin isterseniz
yelizerduran umrumdadegil aç karna aldığımda sonradan gelen tat koku bulandırıyordu tok karna aldığımda o koku tat yok ama yine bulantı kusma yaptı birtek gece uyurken içince bulanmıyor ama günde iki kez almam lazım
umrumdadegil yelizerduran doktorunuza söyleyin değiştirir ilacı ben feramat kullanıyorum mesela ne tat ne koku var
yelizerduran umrumdadegil değiştirdim Sidefer kullanıyorum bunda yan etki yapmaz dedi yine aynı tekrar görüşücem artık
M112 Benim de inanılmaz midemi bulandırıyor doktorum değiştirdi yeni bakalim o nasıl yapacak. Ne zaman bırakacağım diye sorduğumda ise doğumdan sonra 1 ay daha kullanmam gerektiğini söyledi. Mecbur çekiyorum eziyeti
yelizerduran M112 allah yardımcımız olsun bana da doğuma kadar dedi günde ikiye çıkardı düşük olduğu için ama tek alacağım uyumadan önce yoksa sadece yarıp kusuyorum 😒 yükselmezse damardan vericez mecbur demişti öyle olucak gibi bu gidişle
M112 yelizerduran damardan geçen ay kardeşime verildi. Çok fazla yan etkisi olan bir serummuş ve alerjik reaksiyon gösterip nöbet geçirdi. Allah korusun gebesiniz seruma ihtiyaç kalmadan yükselir inşallah.
HacerEnfal Ben feramat kullanıyorum bu zamana kadar bulantı kusma yapmadı sabahları aç karnına atıyordum eczacı yatarken iç dedi feramat deneyebilirsin bence
yelizerduran HacerEnfal zaten yatarken içiyorum bi tanesini ama gündüz de içmem lazım gündüz içince kusuyorum şuan sadece gece içebiliyorum
paradise35 yelizerduran doktorum mide bulantısı vs yaşamamam için gece uyumadan önce içmemi söyledi. tam uyuyacakken içip uyuyabilirsin dedi bu şekilde hiç sorun yaşamıyorum. Sizde doktorunuza danışıp bu şekilde kullanın isterseniz
yelizerduran paradise35 günde iki tane almam lazım birini uyumadan içiyorum onda sorun olmuyor ama gündüz içmem gerekeni içemiyorum 😔
Tontikinannesi_ Canım bende sidefer kullaniyorum ama bende o mide bulantısı yapmadı benide multivitamin çok bulandırıyor
yelizerduran Tontikinannesi_ kimisinde de o bulantı yapıyormuş çok zor valla sizde alışırsınız inşallah
Zeeynep1 yelizerduran bende öyleydim 3 ilaç değiştirdim en en sonunda ferrum iyi geldi her bünye her ilaç olmuyor maalesef. Sağlık ocağında değiştir ilacını kötü oluyorum midem bulaniyor de başka yaziyor .oda olmazsa başka yazdır canım demir ilacı önemli