Melike-Sgr GamzeSerhat 10 ekimde gittim ultrasona bakıp hamilesin diyemicem kan değerine bakalim dedim beta hcg 1250 dedi ortalama 3 haftalık dedi . 16 ekimde gittim kese oluşmuş 5 haftalık dedi.
GamzeSerhat Eftelya adet tarihine göre 6 haftalık gebeyim ama kese görünmedi bugün kan tahlilinde beta hcg 1900lerde çıktı normal mi bu 2 gün sonra tekrar vericem kan😞
ErvaVeBebegi GamzeSerhat merak etme bi arkadasima da kalp atisi yok dediler ama ondan sonra cok sükür kalp atisi oldu yani demek su ki her gebelik farkli geciyor dua et bol bol insallah en kisa zamanda görülür 💕💕
GamzeSerhat Melike-Sgr adet tarihime göre 6 haftalık görünüyor bu Benim 2. Beta testim ilki 56 çıkmıştı yani bi 5 gün önce bunda çıkan 1993 bilmiyorum ama çok korkuyorum 😞 doktor bu değerse göre normal dedi hemen görünmeyebiliyor dedi tek sıkıntı kanamaymış 🙏🏻
Dmlsnmzz 5 haftalıkken görduk ustten kontrolde görunmedı alttan kontrol ettı görebıldı 👍 usttenmı kontrol edıldın ???
Melike-Sgr GamzeSerhat nasıl kanama canım kanama mi olması gerekiyormuş ? Benimde cok ilginçti 6 gun önce hiç birsey yokken 6 gün sonra kese göründü . İçini ferah tut . Benim bugün 7 haftalık hiç kanamam olmadı.
GamzeSerhat Melike-Sgr yok canım kanama olmaması lazımış Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin pazartes bende görürüm inşallah 🙏🏻