Elsa57- Liyamm1 biraz daha bekleyeyim bir umut belki geç döllenmedir 10 gün kadar olmazsam kan vericem yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü
11-02- Elsa57- yapılabilir ancak yeni bir gebelikse çıkmaz akşam saatlerinde en sağlıklısı sabah ilk idrarla yapmak çünkü sabah ilk idrarda hormonların en yüksek olduğu zamanlardır daha sağlıklı sonuç alırsn
11-02- Elsa57- erken testlerden alma bende onda çıkmamıştı normal kaset test al 5 TL felan dı sabah ilk idrarınla yap kesin sonuç alırsın
11-02- Elsa57- testi 5 dakika bekle hemen çıkmadı deyip atma beş dk içinde çıkan sonuç güvenlidir beş dakikadan sonra çıksa bile gerçek değil maalesef
Elsa57- Liyamm1 şimdiye kadar 1 kere geciktim onda da ilk evlendiğimde 2 gün kadar bu sefer 5 gün oldu
11-02- Elsa57- bende yaşadım onu en pahalısını aldm yaptım negatif adetime bir hafta kala kaset test aldm 5 TL ye sabah ilk idrarla yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama pozitifti
Elsa57- 11-02- ay umutlandım şimdi kesin denilince bende Soğan Kuru falan yapim bari diyordum bekliyim yapmayayim hemen o zaman adet söktürücü
11-02- Elsa57- şimdilik içme cnm sabah git kaset test al iki tane al kesin olsn sabah uyandığında ilk idrarınla testleri yap ve 5 dk bekle ikinci çizgi silik olsa bile pozitif oluyor benim öyleydi sabah 6 da kalkıp yapmıştım sen düşün 😂
Elsa57- 11-02- sabah 6 da ise gidiyorum gece 8 buçukta geliyorum eve eşimde utanirim alamam diyor bugün zar zor aldım haftadonu nöbetçi eczane bulup yaparım inş adet olmam da sağol canım 💓
Elsa57- Panioku özel bi4 bankada Takım lideriyim belki konusmuslugumuz bile vardır kız yetkilini bağla dediğinizde ben alıyorum çağrıyı 🤣🤣