Hdeniz61 Kızlar merhaba gebelik çatlaklarınız kaçıncı haftada oluşmayı başladı? 30 haftalığım bende henüz çatlak oluşmadı . Çatlamamak için her gün lierac kullanıyorum. Umarım çatlamam 😊
Snmlsn Hdeniz61 o biraz genetik aslında ya. Ben de hiç kremlenmedim. Karnım haricinde hiç bir yerim büyümedi tüm kilolarımı göbüşe aldım. Ama annem üç doğum yaptı hiç çatlağı yok ablam yaptı doğum o çok kilo almasına rağmen hiç çatlamadı.
Hiilal0606 Hdeniz61 benim 32. Haftama kadar çatlağım yoktu duştan sonra yağ kullanıyordum keşke hergün sabah akşam sürseydim benim hatamdan kaynaklı çatladım diye düşünüyorum bigün uyandım karnım hep çatlamış inşallah siz çatlamazsınız🙏
Belginylmz Hdeniz61 30 haftakigim hicbirsey sürmedim kullanmıyorum henüz catlamadim inşallah çatlama catlarsamda yapicak birşey yok bebemden hatıra kalır artk🥹😍
Hanimeller Hdeniz61 bende kullandım lierac bebek yağı normal krem Hindistan cevizi yağı ama 25 lerden sonra çatlamaya başladım suan 36 Dayım veeee harita gibi oldum çatlamaya da devam ediyor artık saldım bişe sürmüyorum kendime eziyetten başka bişe değil elimde de değil yapacak bişe yok
Busra-2001 Butun nemlendirici bebek yaglari normal yaglar hepsini kullandim suan 30 haftaligim karnim harita bildigin o kadar cok catladim ki doktoruma sordugumda cildimden kaynakli oldugumu soyledi vardir bundada bi hayir dedim artik kullanmiyorum hic bişey
pinkkk77 Busra-2001 aynen benimde böyle doktorum amaannn en kötü mezoterapi yaptırırsın dedi benimde kullanmadığım yağ kalmadı ama nafile harita oldum
Hdeniz61 Snmlsn evet benim annede 3 çocuk doğurmuş sıfır çatlak. Kız karnı gibi karnı var 😊 umarım bende anneme çekmişimdir 😂
ub2602 Hiilal0606 kendini suçlama canım. Bende 33. Haftadan sonra çatlamaya başladım. Bende banyodan sonra kullanıyordum ama genetik
Busra-2001 Hdeniz61 onceden cok takiyordum ama suan hid takmiyorum bebegimin hareketlerini hissedince onun icin deger diyorum
Hdeniz61 Busra-2001 aynen öyle o kalp atışını duyunca benimde hiç bir şey umrumda olmuyor. Burnum dudağım her yerim şişti zerre umrumda değil bebeğime değer diyorum 😊
Busra-2001 Hdeniz61 saclarim kaslarim kiprigim hep döküldü kel kaldim resmen saclarim o kdar cok döküldü ki anlatamam ama olsun