xbebegimx Kizlar bebeim zaten 1 hafta gelisim geriligi vardi, son 2 haftada sadece 200 gr almis , 35+4 2500du 37+4 2700 olmus persembe dogum olcak kac kilo dogar acaba artik plasenta kireclenmeye baslamis besleyemiyormus😥😥
caniminikizleri xbebegimx 200 gram belki eksik doğar üzülmeyin aksine doğum yapacagınız için sevinin herşeyde vardr bir hayır tek saglıklı sıhhatli doğsun zamanla zaten kilo alır bence en önemlisi sağ saglim olması güzel düsünün ki güzel olsun ☺
GulserenKY xbebegimx 38+6 haftalikken bebegim 2900 gram doğdu. Çok sıkıntı edilecek bir durum değil. Kilo alir zamanla. Yeterli sağlıklı olsunlar.
xbebegimx caniminikizleri degil mi insallah gelisimi iyidr kilo elbet alir insallah zaten anne karninda beslenmeyen bebekleri hemen aliyolarmis:(
xbebegimx GulserenKY aynen bnde ondn korkuyorum 1 hafta gelisimi geri ddi onun icin takildim , dgduktan snra daha cok kilo aliyolarms insallah🌸
caniminikizleri xbebegimx saglık olsun güzel düsünün demekki vakti ve saati bu kadarmış bende ikizlerimi 33+2 de doğum yaptım mesela sadece saglıklı olması önemli bana göre Rabbimin herşeyde vardr bir bildiği herşeyi ona yorarım ben o bilir
GulserenKY xbebegimx 1 haftalik gelişim geriliği birsey değil ki 2 haftaya kadar oynama olabilir. Takılmayın bunlara. Saglikla alirsiniz inşallah kucağınıza.
xbebegimx minnakkraker tesekkr ederim 🌸 onemli olan saglikli olmasi tabii ki gelisim geriligi korkuttu bni
minnakkraker xbebegimx bizde de vardı erken doğdu hatta o yüzden gelişemediği için çocuğum küvözde kaldı iki hafta çok şükür ilk gününden beri iyi herşeyi normal canını sıkma sakın