Kader_sezer Minikmucizelere yani çok fazla ayni sekilde oturdugumda yada ayakta kaldigimda oluyo seker yuklemesi yaptirdinizmi
Aysenurrrrbgccc Deryayldzz Cinsiyetini öğrendik parti için tabi yine ben bilmiyorum 🥹 Taramayı verdim ama 1 hafta sonra çıkarmış 🥹
Arifekldrm2 Birannis benimkide kız canım. Benimde geceleri yatamıyorum zaten, ayağa kalkınca falan çok baskim oluyor sizde de oluyor mu acaba. Genitalim falan çok ağrıyor bazen yürüyemiyorm gündüzleri de oğlum fırsat verdikçe yatıyorum 🤭🤭🤗
Birannis Arifekldrm2 yok benim baş dönmem genital ağrım suanlik yok yeni başlayacaksa bilemiyorum 😶 bende kızımdan fırsat buldukça uyumaya çalışıyorum ama bu seferde sersem gibi oluyorum canım hicbisey istemiyor 😅
Arifekldrm2 Birannis yoksa başlamaz inşallah çünkü zormuş yani 🤗🤗 hayırlısı ile kucağımıza alalım. Hangi şehirden yazıyorsunuz 🥰
Kader_sezer Minikmucizelere bu hafta yaptirdim bende aşıda oldum cunku nasil sonucunuz benim tokluk sekerim cok düşuk cikti aclik normal ama
Ummuhan_Ozer Minikmucizelere çok güzel maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
erdmdml Pnr22 doktor kesin dedi, amin inşallah hepimizin evladı hayırlı olsun sağlıkla kavuşalım inşallah
Sadeceanne2 Elffth_2017 bizde bugün tam 5 haftalık olduk Allah’ın izniyle sag Salim 38.39 haftalarda da bir birimize Az kaldı deriz 😊nasılsınız bulantı hassasiyet başladı.mı benim şuan bulantım yok inşallah olmaz da çok berbat oluyor koku algım çok fazla. Birde göğüslerim ağrıyor kocaman oldu lar
Boncukk123 Ftm7 artı kac senın canım benim uygulama 10+4 ama doktorda üç gün öndeydi bu ay belki uygulamayla aynı çıkar ☺️