melike81_ Rojda09 ben gittim dün doktor kordon var dedi 1 ay sonra gel dedi çıkdım ordan baska doktora gittim o söyledi kız😂
Rojda09 melike81_ ay hadi sağlıkla al kucağına minik kuşu benim de bi oğlum bu kız olsun istiyorum ama en önemlisi sağlıklı olsun da
Anasinincani minik_kurabiyeee cinsiyetini daha net göstermedi ama doktorumuz tahminen kız dedi 3 Kasım’da detayliya girecez orda kesinleşir insaAllah
Pnr22 erdmdml ultrasyon videosuna bakıyorum bacak arası açık bı ara sanki testisler var gibime geliyo bakalim 17 Kasım’da kontrolüm.vsr net belli olur dedi doktorum 🥰
Ummuhan_Ozer Minikmucizelere iyi gidiyor çok şükür şimdiye kadar bi problem yaşamadım sizin nasıl gidiyo
Minikmucizelere Ummuhan_Ozer iyi cok sukur sadece ara ara bel agrim oluyo bidd bu hafta hic uyuyamadim surekli uyaniyorum neden hic anlamadim😅 Ne zaman gittiniz en son kontrole
Ummuhan_Ozer Minikmucizelere bu ayın 16 sında gittim önümüzdeki ay gidicem birde yani aylık çağırıyo doktorum
Dygu1122 Merve0655 şimdilik iyi gidiyor ama yavaş yavaş ağırlaştığımı hissediyorum çabuk yoruluyorum senin nasıl