Edakgndzzz Bugün iğnenin 12. günü dayanamadım test yaptım kızlar böyle çıktı kan verdim 4.25. Doktor erken dedi ama yaptım işte meraktan. İğne etkisi mi acaba ? Böyle olup yükselen oldu mu yazar mısınız bana ?
Merveee_56 Edakgndzzz benim 12.gun 104 tü canim iğnenin etkiside olabilir 14.gunde ver iki katı artarsa gebelik var demektir
myangelson Edakgndzzz iğne etkisi olabilir ki 5 altı negatif deniyor genelde kanda da ama 14. Gün tekrar kan ver ben 14. Günü silik çizgiyle kan vermiştim 115 ile öğrenmiştim. Hakkında hayırlısı olsun 🦋
Edakgndzzz Merveee_56 büyük ihtimal iğnenin etkisi o zaman ? Gebelik olsa az da olsa yüksek çıkardı herhalde
Eva97 Ben ovitrelle vurulduktan 17 gün sonra 800 lerdeydi beta bir kaç gün bekleyip tekrar baktırınız
Edakgndzzz Merveee_56 çok moralim bozuldu ya bu 4. Klomen çatlatma iğnesi denememdi. Keşke rahat dursaydım da vermeseydim kan falan
Edakgndzzz myangelson yükselme ihtimali var mı ki cnm ? Acaba beta sıfırlandı yeni mi yükseliyor yoksa iğne etkisi mi ? Bunu anlamanın bi yolu yok mu ?
myangelson Edakgndzzz gebelik ihtimali tabiki var. Ama işte gebelik de olabilir yükselirken de yakalamış olabilirsin ya da iğne etkisinin düşmesini de yakalamış olabilirsin anlamanın yolu 14. Günü bir daha kan ver gebelikse yükselme olur zaten.