ZumrasMom_ Hanımlar doğum başlarken önce ağrı nereden başlar. Bel, sırt karın, kasık yani ilk nerden sancı geliyor
Lavinya_21 ZumrasMom_ kişiden kişiye değişir cnm kimi önce su kımı nişan kimi direk sancı olur. Mesela benim ılk belımın ortası bı yarım saat kadr cok acıdı sonra durdu, ondan sonra sancılarım basladı
yesilkahve ZumrasMom_ herkeste farklıdır tabiki ama beni sabah yedide belden vuran bir sancı uyandırmıştı. Öyle direk karın ağrım olmadı doğum anında da sürekli belden tüm vücuduma vuran bir ağrıydı
ZumrasMom_ Lavinya_21 nişanım geldi 2 gün önce renksiz geldi ama belimde kasıklarımda ağrı oluyor kanımda toplanma ve sertleşmede oluyor ama henüz açılmam olmadı 🥲
Gultenaslan_27 Lavinya_21 benimde şuan öyle ağrım var cnm 29 haftalığım acile gidsem bakarlarmi acaba ben yalancı sancı dur diye düşünüyorum
Merveee_56 ZumrasMom_ benim suyum geldi gece hastaneye gittiğimde 2 cm acikligim vardı benim sırtımda ağrım yoktu bel ve kasık ağrısı çok çektim rabbim kolaylastirsin inşallah
Lavinya_21 ZumrasMom_ bekle acılman olur ınsallaj sncın ıyıce sıklasınca gıtsen daha ıyı. Ben devlete gıttım bebegım pisligını yapmıştı dıye dıye nstye bagladılar dogru düzgün kalıp gezmemızr fln ızın verılmıyordu
ZumrasMom_ yesilkahve benim de şu an bel ağrım var sabahtan beridir ama bugün hiç yerimde durup dinlemedim sürekli kendime iş çıkardım temizlik filan üstüne egzersiz ve yürüyüş yaptım yoruldum diye de belim ağrıyor olabilir diye düşünüyorum
Lavinya_21 Gultenaslan_27 dus al dinlen sen gecer bence yalancı sancıdır. Baktın kotu oluyor git gide o zmn gıt
yesilkahve ZumrasMom_ sancıyla bel ağrısı daha farklı. Benim mesela belime sancı vuruyordu bir dakika sürüyordu sonra on dakika hiç sancım olmuyordu sonra yine sancım oluyordu. Tabi sancım ilk başladığında 25-30 dakikada bir vuruyordu. Şuanki bel ağrısı dediğiniz gibi yorgunluktan olabilir sıcak bir duşa girip rahatlamaya bakın 💜