soelu Ben de dün sordum uzman doktorsa 18 bin, profesörse 23 bin dendi. Yaza doğru iki üç kez zamlanır dedi.
Esim TugbaAleyna eda hanımdan memnun musunuz ben mehtap hanıma gidiyorum aslında memnundum fakat mesajlarıma dönüş alamıyorum, bu benim için önemli bir durum o yüzden eda hanımı denemek istedim bir de
TugbaAleyna Esim bence için çok rahat olsun Eda hanıma git ben akşam 9 da çıkan tahlillerimi attım 10 da cevap vermiş ben seviyorum açıkcası ne yazsam cevap veriyor
Esim 2prensessannesi bende eşim girsin istiyorum mehtap hanıma gidiyorum aslında iyiydi ama mesajlarıma dönüş alamıyorum o yüzden eda hanımı denemeyi düşünüyorum. İdrar yolu enfeksiyonum var tahliller için mesaj atmamı söyledi doktor fakat 3 gündür dönüş olmadı bugün tekrar yazdım yine dönüş yok enfeksiyon da önemli diye biliyorum ve önceki değerlerime göre daha yüksekti o yüzden endişelendim
KbK 2prensessannesi siz medara gidiyordunuz sanırım detaylıyı da orda izzet beye mi yaptırmıştınız acaba
Momseyda TugbaAleyna Ahmet beye gidiyorum ben de dün sordum normal 18 sezeryan 19 ilk doğum için foto süs dahil
KbK Esim ben yeni randevu aldım izzet bey 2500 diğer radyoloji bölümünde ki doktoru isterseniz 2340 tl