Pskmerve Arkadaşlar 3-4 gün önce kanamam olmuştu progestan verdiler hap olarak kullanıyorum. Ondan mı bilmiyorum şiddetli baş ağrım var . Ne yapabilirim dayanamıyorum
asel_55_61 Pskmerve doktormu dedı agzdan kulan bnde kulanyorum ama fitil olarak agzdan alırsan doktorum miden bulanır dyodu bizde 7 haftalıgız teyzesi 2ciye hamileyim sen
Comeasli Pskmerve İlk hamile kaldığımda öyleydim ben baş ağrısı boğaz ağrısı öksürük hapşırma hepsini yaşadım suan 40 haftlail olacam yine ayni oldum bol bol dinlen bol bol su iç
Pskmerve asel_55_61 ağızdan ya da fitil olarak dedi . Fakat fitil olarak kullandığımda illa birazı geri geliyor o yüzden tedirgin oluyorum oldu mu olmadı mı diye ? Su an hafif hafif hala lekelenme oluyor . Sizinde oluyor mu ne kadardır kullanıyorsunuz ? Hayırlı olsun bu arada hayırlısıyla kucağımıza alabiliriz inşaallah . Benim ilk bebegım daha
Sila95 Bende şuan 28+5teyim ilk 3 ay şiddetli baş ağrıları beni mahvetti. Temiz havada yürüyüş limonlu su sade türk kahvesi ılık duş birde doktoruma danışarak magnezyum takviyesi kullandım baş ağrısı maalesef çok zor geçiyor geçmiş olsun