Sevinc-Berna87 Kizlar ovulasyon test yaptim böyle cikti ama simdi beyaz şeffaf akintim geldi şuancve biraz kasiklarim ve belim agriyor sabah degerlendirdim sizce pikmi olacak bugun akşamda degerlendiriyimmi ?
minikmucizeemaak Sevinc-Berna87 Sabah değerlendirmen yeterli olur pik gibi duruyor 3 gün değerlendirmen lazım diye biliyorum canım çatlama görene kadar
777_elf minikmucizeemaak bence de pik gibi gözüküyor bende 3 gün önce yakaladım benim testinde böyleydi ertesi günü çatlama gördüm bu günleri değerlendir hakinda hayırlısı 💕🙏
minikmucizeemaak Sevinc-Berna87 2 si aynı koyulukta olunca yumurtlama, biri silikleşince çatlama canım
Sevinc-Berna87 minikmucizeemaak Ozaman bugün daha degerlendirmiyim sabah zatem degerlendirdim yarin tekrar degerlendirirsem olurmu
minikmucizeemaak Sevinc-Berna87 Evet bugün değerlendirmişsin 3 gün üst üste yumurtlama görünce diyorlar canım sen yarın öbür gün de değerlendir aynı zamanda teste de devam et silikleşiyor mu bak
Sevinc-Berna87 minikmucizeemaak Tamam canim cok sagol boyle erken olacagini tahmin etmedim adetim biteli 4 gün oldu
minikmucizeemaak Sevinc-Berna87 Sen yine de devam et biri biraz daha silik gibi fotoğrafta belki yumurtlama yaklaşmıştır daha yumurtlamamışsındır emin ol, tabi erken de yumurtlayabilirsin