Yenianneperci35 Merhabalar arkadaşlar🌸 B 12 ve demirim biraz düşük çıktı. Acaba bu şekilde olup beslenmenize neler ekliyorsunuz? Neler yememiz gerekiyor? Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim🌸🙏🏻
sevaldqn1 Yenianneperci35 eşimin de b12si düşük çıktı yesin diye genel olarak yeşil yapraklı bol vitaminli yemekler yapmaya bakıyorum, normalde meyveyi keyifsiz yer ama süslü tabak yaptığımda hic affetmez yani bol vitaminli yeşil yapraklı olsun meyve sebze olsun bunlar jyi geliyor
Yenianneperci35 sevaldqn1 ellerinize sağlık:) ne kadar güzel bir düşünce🙏🏻 Aslında ben de çok fazla yiyorum sebze meyve de anlamadım 🙈 daha fazla yemeye gayret göstericem teşekkür ederim🌸🙏🏻
sevaldqn1 Yenianneperci35 teşekkür ederim 🌸 geçmiş olsun ne kadar yersek yiyelim sanırım yeteri kadar vitamin alamıyoruz genel olarak herkeste bu sıkıntı sorun var artık yediklerimizden mi çözemiyorum ben:)
Yenianneperci35 sevaldqn1 çok haklısınız gerçekten :) ki ben et yemiyorum mesela sebze ağırlıklı beslenirim. Yiyoruz ama çıkmıyor bilemedik:)
Yenianneperci35 Minikannesi00 benim de tahlillerimde düşük aslında ama doktorum herhangi bir takviye vermedi. Balık yağı hapı kullanıyorum
Minikannesi00 Yenianneperci35 balık yağını bende kullanıyorum ama b12 çok fazla düşmüştü . Doğumda yakın , hemen toparlamak istedik