Merhaba güzel anneler bende hikayemı sızlerle paylaşmak istedim burda okurken çok rahatlıyorum bunları yazarken ıkıncı bebegıme hamıleyım ve daha doğrusu hamılelıgimin sonuna geldim 37.6 da hastaneye normal kontrol için gittim ama gıtmeden 2 gün önce fazlaca akıntım ve sakız gıbı bi parça düştü mukus tıkacıymıs hastaneye gıttıgımde sanki içime doğum yapacağım doğmuş gıbı gece uyuyamadım hazırlıklı gıttık sabah 8 de hastaneye giriş yaptım doktor çatı muayenemde 3 cm açıklığım olduğumu söyledi ve yatışım yapıldı damar yolum açıldı lagma yapıldı ve sevgili anneler ben 60 kilodan 90 kiloyla doğuma gittim o yüzden çok kılo aldım normal doğum yapamam dıye uzulmeyın daha sonra saat 1 e kadar yürüyüş yaptım güle oynaya hersey gayet güzeldi daha sonra bacağıma kanlı bı akıntı düştü baya ama ozaman hafif hafif sancılarım geldi adet sancısı gıbı sonra saat 2 gıbı nst bağlandı ve doktorumla ebe geldi odama çubukla suyumu patlattılar burası biraz acılı geçti patlatır patlatmaz sancım geldi yatakta yattığım ıcınde haraketlerım kısıtlıydı ve eşim hep yanımdaydı çok ağladı elımı tuttu hiç benı bırakmadı sancılarım öyle gucluydukı eşime Allah rızası ıcın beni kurtar demısım hâla bunu gozlerı dolarak anlatır daha sonra saat 5 civarı mide bulantım ve tuvaletım olduğunu soyledım hemen apar topar benı doğum haneye ındırdıler hemen çatala çıktım bi anda etrafıma toplandı herkes 2 kere ıkındım 3 ıkınmamda bırı karnıma bastırdı canım yandı napıyosun dıyene kadar sanki içimden bi balık kaydı nasıl rahatladım Leyla gıbı oldum oğlumu göğsüme yatırdılar dünyalar benim oldu nasıl güzel bı hıs 1 tane dıkısım vardı sanırım onu dıkerken hissettim ama inanın hiç umrumda degıldı o sancıları çekerken öyle halsiz düşüyorsunuz ki doğum sonrası çok rahatladım gülerek çıktım doğumhaneden bütün sevdıklerım kapıdaydı dikiş acısı oluyo ki benim çok azdı ama hemen ayaklanıyorsunuz en güzel yanımda bu ben her işimi kendim yaptım bebeğimi yıkamaya kadar şimdi kızımı kucağıma almak ıcin sancılarımı bekliyorum rabbım hepımızı kurtarsın