Witheyll Bsr_0 ay yemin ederim içimi okumussunuz resmen işte tüm bu sebeplerden ötürü inanın sadeve yanımda annem ve eşim olsun istiyorum yani alinirlarsa da alınsinlar artık napayım hiç bişey cocugumdan onemli değil kabul edemeyeceğimi kibar bir dille söylerim artik
Bsr_0 Witheyll aynen öyle kayınvalidem de teyzeler dayılar gelicez diye ararlarsa kabul etmemek olmaz ayıp olur dedi elaleme ayıp olmasın diye elalem için yaşayan birisidir kendisi eşim de biraz toparlayinca mevlüt okutucam mevlutunde gelir görürler dedi arayan olursa da enfeksiyon riskinden dolayı şimdilik misafir kabul edemiyoruz toparlaninca mevlutunde bekleriz diycem anlayışla karşılayan karşılar anlayışla karşılamayan da kendisi bilir kendimi ve evladımı başkaları için riske atamam akraba değil mi bugün var yarın yok bugün yüzümüze gülüp yarın arkamızdan atıp tutacaklar çok da önemli değiller bence bebeğimin sağlığı daha önemli kirilrlar ayıp olur vs diyip kabul etsek Allah korusun bebeğe enfeksiyon geçse hastane kapılarında iki gözü iki çeşme ben durucam akrabalar değil o yüzden gerek yok bence gelmemeleri daha hayırlı kayınvalidem de çok ısrar ederse benim bebeğimin sağlığı benim için akraba ayibindan daha önemli senin için akrabaların torunundan daha önemliyse arayanı geri ceviremezsen kendi evinde agirla diycem
Witheyll Bsr_0 ay evet kesinlikle Allah korusun bebeğe bişey olsa bide lafını ederler bakamadi annelik yapamadı diye o yüzden benimde umrumda değil valla kim ne düşünürse düşünsun bide aksi gibi benim kayınvalide yardımcı olacak bir tip değil aksine bana yuk olacak bir tip ve bunun yanında konuşmasıyla da beyin yer yani lohusa halde düşünemiyorum hem misagir hem kayınvalide valla napcam bilmiirum ama kesinlikle kararlıyım misafir konusunda
okk Witheyll valla kusura bakmasın ben acık acık söyledim kimse alınıp gücenmesn asla dedim 40 ı cıkana kadar aile dısında kimse gelmesn hasta olan hele asla gelmesin dedim aileyede tartısmak istemiyorum kimseyle öpmek yok diyede bastan uyardım
bambiriver11 Witheyll valla bende etmezdim birilerinin aracılığıyla da iletirdim 40ndan sonra davet edileceklerini kendi bilen kırılıp gücenmez yani
LamiyaCetinkaya Witheyll Herkesin kendi kararıdır, etrafın da saygı duyması gerekir. Ben muhtemelen misafir kabul edicem çünkü evde kalabalık seviyorum, eşimin ailesi de zaten anlayışlı insanlar hizmet beklemez tam tersi her şeye yardımcı olurlar.
Kahverengi Witheyll bağışıklık sistemi yeni doğanlarda düşük olduğu için bizim çocuk doktorumuz kendini toplayana kadar misafir kabul etmeyin dedi