Nurci Kubrasefer hayır demedi ama ben iyi beslendiğimi düşünüyorum hatta çok fazla dikkat ediyorum ona rağmen bu kilodaysa yapısından yada genetik bir durum diye düşünüyorum bence sende bozma moralini
Kubrasefer Nurci bende ayni dusunuyorum bol bol yogurt sut peynir yumurta yiyorum bnm kendi tarafim orta yani o yuzdendir
Nurci Kubrasefer aynen canım bende eşimde zayıf doğmuşuz ablamın kızı 39.haftda 2500 doğdu şimdi tospik birşey oldu ☺️ Sağlıklı doğsunlar kilo alırlar
Nur92 SemihReyhanIbi benim de geçen gittiğimde 3250 ydi 36.haftam 37 ye girdim 1 saat sonra kontrolüm var bakalım kaç olmuş merak ediyorum
Busra_bugraaa Kubrasefer üzülecek bişey yok ki canım sağlıklı olsun yeter doğduktan sonra bol bol emzirirsin alır kilosunu bende ilk çocuğumu 2.750 doğurdum
Sedayznn SemihReyhanIbi bugün tam 37+0 ım kontrole gittim 2800dedi normal Doğum olacak iki hafta geriliğimiz vardı bu hafta bir haftaya kadar düşmüş gerilik var biraz bebeğim de ama normal Doğum olacağı için çok kilolu olmamasıda işime geliyor 😊
Makbuss SemihReyhanIbi masallah cok iyi bendd 34.2 de gitmistim 2700 dedi acaba zayifmi dogacak bu bebegimde ya simdi 35 gectik haftaya kntrlm var bklm