Tugbaer1 Bebeğin kime benzeyeceği ultrasonda belli oluyor mu? 34 haftalık hamileyim bebeğimin eşiği önündeydi yüzünü yine zar zor gösterdi net değildi doktor babasına benzetti ne kadar doğru olur bilemedim. 🤣
e_blue_sky_a Tugbaer1 benim arkadaşımın kızı ananesine benzettik biz ultrason resmini doğdu büyüdü aynı ananesi 😀
hunilimom Tugbaer1 benim büyüğüm jokere benziyordu 😂😂 kocaman ağzı felan gözüküyordu ama aynı ben hatta iki çocuğum da aynı ben 😂😂
mimar_anne Tugbaer1 evet oğlum 36. Haftada aynı bana benziyordu doğdu aynı ben 😁 10 aylık oldu yine ben
aslanprenses_ Tugbaer1 bizim prenses başından beri babaya benziyor. Doktorumuz 25 haftalıkken bile babasına benzeyecek dedi. Aynı babası işte 36. Haftadayız değişen bir şey yok 😂
MorKelebek54 Tugbaer1 zamanla degisiyo kuzum benim yegenim ilk dogduguna da annesinin tipatip aynisiydi simdi 3 yasinda babasi nim kopyasi. Ben normalde kimse kimseyi benzetemem ama resmen aynilar yani degisiyo yani kuzum
karanmom Tugbaer1 benim bebeğim net gösterdi yüzünü aynı ben dudakları eşime benziyor 😂😂yanaklar ben yüzü şekli yuvarlak şok olduk gösterdiğim sen diooo