Backtoblack Doğumdan sonra karnımda boydan boya hamile çizgisi kaldı. Bu çizgi geçiyor mu sonradan yoksa hep kalacak mı? Bilen var mı
sedanur_bpr0 Backtoblack Benim azaldı ama geçmedi🤷🏻♀️ 18 ay oldu doğum yapalı. Normalde doğumdan sonra geçiyor.
Rbytkn Backtoblack zamanla geçiyor evet lekeler doğumdan sonra hemen nasıl geçsin 10 ay sonra bende %80 gitmişti Tekrar hamileyim o yüzden geçmesi durdu tekrar çıkacak sanırım 😂 Ama bir bir buçuk sene bitiminde tamamen geçmiş olurdu zannımca Kişiden kişiye değişir tabi
Backtoblack sedanur_bpr0 evet benimde geçmedi, gerçi daha yeni doğum yaptım sayılır ama geçecek mi böyle mi kalacak diye de merak ediyorum 😬
MelikeD Tamamen geçti benim hatta ne ara nasıl geçti anlamadım bile, ama sanırım ilk 6 ayda tam geçmişti diye hatırlıyorum
Backtoblack MelikeD yeni doğum yapanlarda koyu renkte olması normal o zaman, 6 ayda ancak geçiyorsa bir iki haftada geçmesini beklemek mucize 😬 teşekkürler yanıtınız için 🙏🏻🌸
Backtoblack Rbytkn anladım biraz süre geçmesi gerekiyor o zaman 🙏🏻 hamileliğiniz hayırlı olsun bu arada 🌸
sedanur_bpr0 Backtoblack Benim göbek deliğinin altında kaldı. Üst kısımlarında yok. Rahatsız edici boyutta değil benim için