Sedefomur1 Kızlar ankara bilkent sehir hastanesinde detaylı ultrasona giren var mı? Ultrasondan sonra sonucu kendi doktorunuza göstermemiz gerekiyor mu ayriyeten
Demirtugbaa Sedefomur1 bende geçen ay girdim o gün direk kadın doğum doktoruna randevu alıp göstermiştim
Seher_06 Sedefomur1 2 yıl önce gormistim zaten ultrason çeken foktor bir sorun varsa söylüyor.Yoksa gayet saglikli oldugunu belirtiyor.
Safie2020 Yakut16 Demirtugbaa merhaba detaylı ultrasondan memnun kaldınız mı kaç dk sürdü acaba resim çekmenize izin verdiler mi
Sedefomur1 Demirtugbaa geçen gittiğimde birisi sonuç göstermek için gelmişti de bir gün önce girmiş detaylı ultrasona onun için kafama takıldı aynı günde gösterebiliyor muyuz acaba diye. Çok teşekkür ederim 🙏
Sedefomur1 Seher_06 yarın bende gircem dua edin banada inşallah bir sıkıntı yoktur önceki gittigim doktor beni çok korkuttu suyun çok fazla erken doğum riskin var detaylida mutlaka sor falan dedi çok tedirginim 🥺
Seher_06 Sedefomur1 Allahim saglikli sıhhatli sıkıntısız sekilde kucagina almayi nasip etsin inşallah 🤲
Demirtugbaa Safie2020 memnun kaldım kısa sürdü aslında 10 15 dk ama herşeyine baktı banada açıkladı sonra benim video çekmeme izin verdi
Safie2020 Demirtugbaa yaa ne güzel normalde de bilkentte mi takiplisiniz . Bende bugün Etlik de 2 liye girdin detayliya gün aldım ama bilkentte mi girsem orda mi karar veremedim
Demirtugbaa Safie2020 arada bilkente gidiyorum doğumu orda düşündüğüm için yoksa evime çok uzak başka hastaneye gidiyorum konstrole