Gunesdunyaa Kızlar şu bebeğin kendi hareketiyle sallanan anakucakları var ya onları beğeniyorum ama alıp almamakta kararsızım. Maddi olarak orta derecedeyim alsam alabilirim ama gerekli mi gereksiz boşa mı almış olurum kullananlardan yorum istiyorum.
Minigininannesi Gunesdunyaa bende merak ediyorum. Her şeyini aldım bir tek ana kucağı kaldı doğum sonrasına bıraktım onu da kararsızım ☺️
EbruMD Gunesdunyaa 4moms istiyordum fiyatı arttıkça vazgeçtim elele dormire 2 aldım fiyatı çok uygun şuan kızım onda eğleniyor ben temizliğimi yapıyorum bazen kendi kendine uyuyq kalıyor tam bir kurtarıcı
Nursonmez Gunesdunyaa bana bir arkadaşım hediye etmişti daha doğurmadım merak içerisindeyim😅 ama duyduğum kadarıyla bazı bebekler anakucağını reddediyormuş bilemedim baya yani çokta pahalı birşey almana gerek yok bence sadece anakucağında değil diğer herşeyde bebek sonuçta ömürlük olmaycak sadece sağlam temiz ve kullanışlı olması yeterli benim için 😊😊
Tuby95 Gunesdunyaa Merhaba ana kucağı tercih bende aldım elektirkli joie sansa aldım manuelde oluyor önce titreşimi var kolik önleyici Fakat sevmeyedebilir ozamanda birine verirsiniz veya satarsınız risk birazcık🥰
Nese7 Bende aldım ana kucağı bebelerimiz eğer severse 2 yaşına kadar çok rahat kullanacağımız bir ürün.Arkadaşlarım çok kullandı ve memnundular ama her çocuk bir olmuyor şans yani😊
filizmom Ben de alacalım mamma çok öneriliyor sanırım. Bence bebek dümdüz yatmaktansa ana kucağında daha mutlu olabilir. Gaz ve kaka iÇin de bayağı kullanan varmış en azından siz iki lokma kahvaltı yaparken bebiktoda karşınızda sizi izler :)
Tuby95 Gunesdunyaa manuelde çıkıp kendini sallıyor veya msnuelde alabilşrsinz 2 side lazım yenidoğandan itibaren aldım ben ama 6 7 aydan sonra manuel daha iyi tabi
KuzeyinAnnesi10 Gunesdunyaa elektirikli tavsiye edilmiyor canım Manuel aldım ben ondan tavsiye ederim. Elektirikli olan çok kullanışlı değil.
Gunesdunyaa KuzeyinAnnesi10 yok zaten elektrikli değil benim almak istediğim şu bebek hareket edince sallanan ana kucaklarından almayı düşünüyorum.
Mlklrm Gunesdunyaa ben kızımda çok kullandım. 6 ay hatta yaşına kadar misafirliğe giderken götürdüm 40 uçurmalarında falanda. Arabada raharlıkla götürebilir siniz gittiğim yerde yatıracak yer aramadım koltuk yatak gibi direk ondan sallayarak uyuttum evdede çoğu zaman onda uyuttum. Dolap uygulamasından bakın bence sıfır etiketli veya az kullanılmış çok Uygun’a var ben internetten ikinci el aldım
Gunesdunyaa Mlklrm Dolapta nerdeyse sıfırıyla aynı fiyata satıyorlar. Dolap uygulamasını kullanmayı bilen amacının ne olduğunu kavramış birine denk gelirsem ikinci el de alabilirim :)
Gulcannnnnnnn Gunesdunyaa ben ikizlerim için aldım dolaptan nuna marka , çok güzel geldi öneririm kesinlikle , satıcı iyiyse ve ürün de sıfır gibi temiz ise alınabilir bence , bir kaç ay için çok fazla para dökmeye gerek yok alternatifler değerlendirilebilir 🍀