Seymanur60 @“Duygu_turan”#p29967000bebek beş aylık olana kadar doktorum bana emzirebilxgmi söylemişti zaten belli bir süre sonra sütün tadı degisecgi için kendisi de istemez demişti ama ben 2.5 ayllikken kestm sütten sadece uyku öncesi emmek istyrdu zaten
Duygu_turan Seymanur60 benimki de aynı gün içinde bazen aklına geliyor oyalıyorum dışarı çıkarıyorum yada meyve vs veriyorum o an unutuyor ama uykusu gelince çok direniyor emmeden hiç uyumadı
Duygu_turan Seher_06 bugün aktara gitmeyi düşünüyordum bende denemek için sabır taşını. Nasıl uyguluyorsunuz acaba tek seferde mi işe yarıyor ?
Seher_06 Duygu_turan sıcak suyun icinde birazcık erisin tasin kara yumusayan yerlerinden sur gogsune ilk suyunu surdum fayda etmedi.Yumusayan yerini surunce ikinci emmeye istemedi
Seymanur60 Duygu_turan uyku öncesi istemesi alışkanlık benimki de öyleydi bı kaç gün zorlandım ağladı istedi ama o ağlayınca hemen vermeyip biraz dayanirsnz unutyolr sonrsdn ben göğsüme salça surerek kirlenmiş kötü olmuş diyerek biraktirmstm
Duygu_turan lesalgac1 Bende de birkaç gündür aşırı yorgunluk hissi var gece kuşu olan ben 10 olmadan koltukta bayılıp gidiyorum 😊
Duygu_turan Seymanur60 Çok fena halde ağlıyor gece 4 e kadar direndi uyumadı bi gün 6 ya kadar uyumadı bende vermiştim artık dayanamayıp