baab1 Lili 2019 yılında yüzyılda dogum yaptım. Ebeler hemşireler doktor ilgisi vs iyiydi ( hastane olarak soğuk bi ambiyansı vardı bende iyi izler bırakmadı) ama busefer tercihim medicaldan yana olacak. Kımle görüştüysem medicali fazzlaca övüyorlar prenses gibi hissestiriyorlar psikoloğ vs gelip gorusme yapıyormus. Yanı sonuna kadar hakedıyor diyorlar ucretını. Medical dogum paketide gecen hafta ındırımlı 39 bın tlydi. Suan 44müş.
Azemmoms Merkez hastanesi (Gebze çarşıda ki eski olan) işyeri anlaşmalı sgklı 7500 TL sezeryan (genel anestezili) durumum elverse kesinlikle medikale yapardım
baab1 Lili evet dogum paketi olarak ucreti fazla benım dogumum nasipse 2024 mayıs gorunuyor ozamana ne olur dogum ucretı tabı Allah bilir 🥲
baab1 Cerenbelis1 suan ılk gebelıgımdede gittigim bir doktor vardı kendı tıp merkezi vardı ama ora kapanınca cayırovada bır tıp merkezınde devam edıyor ona gidiyorum. 32.haftada hastaneye yonlendırıyor. Kendısınden cok memnunum🙏🏻
baab1 Cerenbelis1 yüzyılda çiğdem hanımda yaptım. Ilgılı cana yakın sevecen bir doktor kendısı. Ama malesef doktorla kalmıyor iş. Keske medicale geçsede ona gitsem🫣
Nihalblt Konak hastanesi normal 17000 prenses doğum belden uyuşturma olursa 18000 Sezaryen 18500 epidural olursa 20000₺ Cihan hastenesi normal sezaryen aynı fiyat 16800 artı oda süsleme ve fotoğraf çekimide içinde