cihandurumerve Bugün sabah gebe izlem vardı, gebe izlem rutinlerde el doppleri ile kalp atışına bakılıyor 17+3 haftalığım ama kalp atışı duyamadı. Duymam gerekiyordu dedi hemen hemen 10 dakika uğraştı kalp atışı alamadı. Başına gelen var mı ? Panik yapmalı mıyım.
Slnaycn cihandurumerve panik yapmayın ama tedbirli olun bence ben 34 haftalıkken duymamıştı 🥴 yine de bir doktora görünseniz içiniz rahat eder
YuvarlanamayanPaanda cihandurumerve o makınalar yıllaron ve eski canım korkma benımde 30 larda duymadıgı olmuştı daha küçük seninkide
Minigiim-vebenn52 cihandurumerve hiç korkma benim Sağlık ocağındaki ebe bana dediki ileriki haftalarında dinleriz çünkü makine çok eski yeni nesil bi makine değil duyamazsak korkarsın demişti. Çünkü bazen bebek arkada olurmuş plasenta önde olurmuş bebegin önüne geçermiş falan o gibi durumlarda duyulmazmıs
Egemoms1303 cihandurumerve Allah aşkına canım o makinaların kendine hayrı yok, için rahat etsin istiyorsan doktoruna git yada acile görün. İçini ferah tut 🌷
mervemurat16 cihandurumerve el doppleri olduğu için bazen duyulmuyor banada bakmadan önce sağlık ocağı doktoru demişti hastanedeki kadar gelişmiş değil duyamayabiliriz kalp atışını demişti bayağı uğraştı ama biz duyduk.Bazısınınki 19-20 haftalıkken de duyuluyormuş
Zbbozkurt 20 haftadan sonra duyulabiliyormuş o cihazlarla içini ferah tut canım ama yöne de aklına takılır için rahat etsin diye git bi görün
Melike_4949 cihandurumerve hastaneye gitmeyi düşünüyorsunuzdur umarım cihaz eskide olabilir kilolumusunuz ?
Bebegim3444 cihandurumerve bende daha oncesinden dinlemek icin sormuştum ama dedigi 20 hafta larda belki duyulur oda belki diye.
nzlbrn cihandurumerve 17 hafta çok erken dopplerde duyulması için nstye bağlasan bile net duyamazsın kalp atımını ultrasonda anca belli olur kalp atışı
Melike_4949 cihandurumerve hmm anladım canım benim kilom vardı ultrasonda bile duymakta zorlanmıştik acile gidin bir içiniz rahat eder