Gamzekand Kızlar 23+3 deyiz bebeğin kilosu 520 gr uygulamalara baktığımda ideal görünüyo ama doktor minyon olacak 3 kiloyu bulmaz dedi çok da önemli değil aslında ama bence minyon değil bu bebek 😂🙈
Mavimsii_56 Gamzekand bnle aynısın bana da perşembe günü 571 demisti 😂😂 valla bn minyonum da eşim hic deil insallah ona ceker oglusum🤣🤣🤣
Nrmrv Gamzekand doktor buna 23. Haftada nasıl karar verdi acaba . Bu kesinlikle senin beslenmenle alakalı . Muz yoğurt süt baklagil yersen gayette Bebiş kilo alır .
Sesssi Gamzekand bence bunun için çok erken başlarda bana da minik diyordu ben çok kafama takmıştım ne bulduysam yedim burda yazılan başlıklardan gördüğüm kadarıyla sonra toparlandı özellikle 32. Haftadan sonra. Annem 4 çocuk doğurmuş en büyük ablam 2500 kilo doğmuş ama hepimizden daha iyi kilo almış ve gelişmiş ve şu an bile idealdir boyu kilosu minik doğan bebek iyi emerse daha çok gelişirmiş öyle söyler hep 😊
Minigiim-vebenn52 Eşin ve sen minyonsan o yüzden demiş olabilir kaynanam ve kp ve minyon tipli çocukların hepsi 4ün altında doğmamış biraz beslenmeyle ilgili bence 😂
Gamzekand Mavimsii_56 bizde iki taraf da minyon ilk çocuğum 3160 kg doğmuştu ayy zayıf diyodum bu daha mı zayıf olcak ne 🙈😂
Gamzekand Nrmrv vallahi beslenmeme de dikkat ediyorum şükür iştahım yerinde bende sorun olacağını sanmıyorum çok erken daha 😊
gigimom 38.haftamdayım, bebeğin kilosu 2800. 3′ü bulmayacağı için bize de minyon bir bebeğiniz olcak dedi ama biz çok takmadık minyonluk kötü bir şey değil bence ya 😀
Gamzekand Sesssi aynen öyle emmesiyle alakalı çok çabuk toparlayabilir bende çok önemsemedim açıkcası daha çok erken 😊