nunusmom Kızlarrr aranızda sincan eğitim araştıema hastanesinde doğum yapan yok mu yaa ya da tanıdıgı falan doğum yapanm hastaneden doktorlardan (Şükran hanım ve Rahime hanım) çok memnunum ama doğum nasıl odalar ne durumda vs bilmiyorum 2. Gebeliğim ama ister istemez insan stres oluyor 😂
Aysegulasel nunusmom bende çok merak ediyorum bu konuyla ilgili ne zaman post açılsa cevap yok bilgilendiriiiiiin yok mu kimseciklerr 😂😂😂
Busraunsl @nunusmom benimde ilk gebeliğim kontrole gidiyorum. Gebe okuluna gittim ve bizlere doğum yapacağımız bölümü servisi odaları hepsini gösterdiler bildiğiniz özel gibi tek kişilik odalar ve aynı oda içinde sancını çekiysun eğer normal olursa. Tek sıkıntısı normal doğumda refakatçi almıyorlar mahremiyet gereği sezaryen doğumda refakatçi oluyo
nunusmom Busraunsl aaaaaa neden refakatçi almıyorlar yaaa normal de zor bi doğum onda da dikiş var bn ilk doğumumda 1 ay kendim oturup kaalkamadım yaa
Aysenaz Busraunsl şuan 8 haftalık gebeyim lokman hekime gidiyorum ama herkes yeni hastaneyi öneriyor sezeryan doğum yaptım ilk doğum da buda sezeryan olacak dediler bende hastaneye okadar para vermek istemiyorum ama yeni hastanede refakatçi yok dedikleri için bı korktum açıkcasi birde tek kişilik oda istesek ayrıca hastaneye para mı veriyoruz
Busraunsl @nunusmom hatta ebeler, doktorları gerçekten çok iyiler ben çok memnunum. Ebelerimiz her konuda yardımcı sıcakkanlı davranıyorlar.
Busraunsl Nslhngncn evet, yeni açılan eğitim araştırma hastanesinde var. Hamile olan herkese tavsiye ederim gebe okulunu gerçekten her konuda sizleri bilgilendiriyorlar ve çok samimi ortam oluşuyor
Nslhngncn Busraunsl duyduğum iyi oldu valla teşekkür ederim. Şehir Hastanesi’nde her gidişimde hemsireler bilgi veriyordu ama Sincan da ki hastane de kimse dememisti gidince sorayım bı
Busraunsl nunusmom evet bu durum beni de düşündürüyor burdan da çok memnunum ama refakatçi olmaması zor olabilir diyorum. Ebeler sizinle daha iyi ilgileniyo dediler. Şuan 28+2 yim
nunusmom Busraunsl tabiki ebeler ilgilemir ona birşey diyemem ama şahsen bn doğum sonrası çok halsiz düştüğüm için kızımla annem ilgilenmişti yanımda bn emzirmek için uyanıyordum sadece refakatçisiz nasıl olur bilemedüm. Lavabıya gidşcem mesela çocuk ne olacak o esnada garip yani bilmiyorum ama bna saaçma geldi
Busraunsl nunusmom bilkent hakkında bilginiz var mı acaba, sancı esnasında doğumdan sonra yanımıza refakatçi oluyo mu
nunusmom Busraunsl hayır maalesef o hastaneyle ilgili bilgim yok ama arkadaşım normal doğum galtıgında yanında annesi refakatçi kalmıştı bildiğim tek şey bu sancı esnasında yanınıza kimse alınmıyor doğumda da aynı şekilde ama doğum sonrası odanıza geçince refakatçiniz geliyoe yanınıza diye biliyorum sadece tabi bu 2021 yılındaydı şuan için güncel bilgim yok
Busraunsl Aysenaz sezeryan doğumda refakatçi alıyor. Çünkü kolay bi şey değil ameliyat yani yaşadığınızdan bilirsiniz. Hastane çok güzel ve ilgililer şuana kadar ben hiç bi sıkıntı yaşamadım. Tek kişilik odalar var çift kişilikte o günkü yoğunluğa göre şansınıza ne olursa
Busraunsl Aysenaz normal doğumda refakatçi almıyorlar benimde ilk gebeliğim olduğu için şuan için her şey normal. Doğumumda normal olursa tek başıma nasıl yaparım diye düşünüyorum.
Busraunsl Aysenaz Hatta benim daima gittiğim doktorlar mert polat, Rahime serap, seyran taşkın gerçekten hepsi de çok ilgili ne sorsam güzelce her şeyi açıkladılar. Hemde evime yakın olduğu için uzak bi yere gitmek zor geliyo
Damla06 Busraunsl benimde 2. Sezeryan olcak. Bende mert polata takipliyim. Odalari nasil merak ediyorum doğum yapan kimse yok mu acaba
Aysenaz Busraunsl teşekkürler bilgilendirme için ilk doğumum zor geçtiği için verdiğiniz doktor isimleri içinde teşekkürler gidip bir muane olmak isterim Seyhan hanıma gitmiştim oda gayet ilgiliydi