Elffth_2017 FKRKS29 inşallah vardır gözün aydın senle ben çok sabırsızlandık sonuçlar netleşene kadar
Liyamm1 FKRKS29 dûalarim seninle insAllah benimde ayni çikti sali gecesi ertesi gün hemen kan verdim pozitif çikti 🙈
Seval0sevall FKRKS29 var valla bende öyle çıktı kan vermiştim 11 çıkmıştı sonra düşük yaptım bu ay inşllah olur
Cennet-donder FKRKS29 yaaa var gibi duruyor inşallah vardır ama kaset testle dene en kısa zamanda erken gebelik testinde çok belli olmuyor cizgi inşallah vardır yada direkt kan ver
FKRKS29 Cennet-donder bakalim Bi kaç gün daha geçsin kaset test denicem çıkarsa kan vercem çok az gozukuyo bunda emin olamiyo insan❤️
Cennet-donder FKRKS29 ben ilk öğrendiğimde de çok çok çok silikti aynı böyle fotoğraf atmayı Bilmiyorum keşke alabilsem görürdün varsa da çok yeni galiba dikkat et ağır iş yapma
FKRKS29 Cennet-donder https://mutluresim.com/ isterseniz burdan girip yüklemeye başla diyin istediğimiz fotoğrafı seçebilirsiniz sonra link cikcak onu kopyalayıp buraya yakıştırıyoruz aklınızda bulunsun hem🥰 ya insAllah oyledir insAllah vardır hayırla sağlıkla❤️