B-Y94 Kızlar Günooo 🥰 erken gebelik testini kullanmadım hiç çevremde duyuyorum çok adetten 10 gün önce bile çıkıyor diyorlar bu doğru mu ama internette baktığımda 5 6 gün öncesini gösterir diyor. 10 gün önce öğrenen var mı.
minikmucizeemaak B-Y94 Yumurtlama sürenize göre değişen bir durum kimisinde 6 gün önce çıkar kimisinde 1 gün önce canım
ressamanne_ B-Y94 oğlumda tam yumurtlama günü hamile kalmışım adetime 5 gün kala öğrenmiştim birazda o günle alakalı bence
1anne2bebe B-Y94 ben 8 gün önce yaptım silik gibi gördüm 6 gün kala yaptım negatif gördüm 4 gün kala kaset test yaptım negatif bugün kan verdim inşallah 🙏
B-Y94 1anne2bebe ayy hadi inşALLAH bebeğim. Ama niye oyle önce silik sonra negatif çıktı onu anlayamadım
minikmucizeemaak B-Y94 Yumurtlamadan 11 veya 12 gün sonra öğrenmiştim ben, reglime 6 gün vardı bu şekilde yumurtlama üstüme hesaplayıp test yapabilirsiniz
Busragokhan0911 B-Y94 8 gün önce bakmıştım çıkmamıştı. Doktor alttan muayene etti sağda çok güzel bir yumurtalık atışı gördüm geliyr inşallah dedi. 4 gün kala test yaptım çıktı kanda da 10 çıktı çok yeni
B-Y94 Busragokhan0911 aaaa 😍😍 hayırlı olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün inşALLAH. Bu arada test erken gebelik miydi