Serenayaln Kızlar merhaba. 37+1im. Geceden beri ağrılarım oluyor arada. Afedersiniz 3 kere tuvalete çıktım ishal bulantı var kasıklarımda Ağrı var. Vajinama Bask oluyor arada. Doğum belirtisi mi diye korkuyorum sizce ?
Bsr_0 Serenayaln bulantı ve düzensiz adet ağrısı gibi ağrılar gelip geçici vajinada baskı hissi bende de var burdan okuduğum kadarıyla bebek kanala inmeye başlayınca bulanti ağrı vs oluyomus sanırım ağrılarım düzensiz olduğu için önemsemedim fazla o nedenle sizin agrilariniz düzenli mi
karanmom Serenayaln her akşam yaşıyorum bunu ishal çoğunlukla karın ağrısı vuruyor farklı bisey karnım semsert tuvaletimi yapınca bir tık iyi gibi oluo ara ara vuruo bacak aralarim şuan feci agrio
ZumrasMom_ Serenayaln kusma oluyorsa dikkat et bi akrabam kusma şikayetiyke gidio 5 cm açıklığı olduğunu öğrendi
Zlfnz karanmom karın ağrısı yok da diğer bulantı bende de oluyor baskı bacak ve bacak arası ağrısı ama benim rahmimin yumuşadığını söyledi doktor çok az da açıklığım var cmtsden beri bekliyorum bugun kontrole gitcem bakalım ne diyecek